Bowers & Wilkins Formation Panorama 3

Bowers&Wilkins
BWP3
42899,00
грн.
Bowers & Wilkins Panorama 3 – це саундбар 2022 року преміум-класу. Являється першою автономною акустикою Dolby Atmos відомої аудіокомпанії.

Попередні моделі Panorama 1 та Panorama 2 разом з Panorama 3 знаходяться поруч із Formation Bar у поточній лінійці акустики для домашнього кінотеатру від B&W.

Panorama 3 пропонує яскравий та динамічний звук, що наповнює вашу кімнату, не потребуючи додаткового сабвуфера або сателітних колонок об'ємного звучання.

Профіль панелі Panorama 3 становить всього 6,5 сантиметрів. Він призначений з метою максимального комфорту розміщення під телевізором, не заважаючи екрану. У комплект постачання також входять кронштейни та фіксатори для настінного кріплення. Враховуючи ширину корпусу 121 см, можна зробити висновок, що саундбар буде добре комбінуватись з екранами від 55 дюймів.

Поверхня бічних та лицьової панелей вкриті тканиною, а верхня частина має вигляд перфорованих металевих ґрат. Також зверху знаходяться місткі сенсорні кнопки, які загоряються під час взаємодії з ними.

На передній панелі, у типовій конфігурації LCR, кожна група каналів включає два 5-сантиметрових середньочастотних радіатора, з'єднаних з 19-міліметровими титановими твітерами. Масив динаміків Panorama 3 складається з 13 окремих драйверів, під керуванням десятьох 40-ватних підсилювачів.

Два 5-сантиметрові драйвери з дифузорами зі скловолокна відповідальні за створення ефекту звукового простору. В звукову панель також вбудовані два 10-сантиметрові сабвуфери. Bowers & Wilkins заявляє, що така конструкція забезпечує глибокий, розширений бас без необхідності в окремому сабвуфері.

Оскільки саундбар Panorama 3 не має спеціального пульта дистанційного керування, Bowers & Wilkins ввела в звукову панель технологію, що дозволяє запам'ятовувати ключові команди дистанційного керування телевізором при використанні оптичного входу, щоб усі користувачі змогли насолодитись простим керуванням.

Для забезпечення потокової передачі Panorama 3 включає підтримку AirPlay 2, aptX Adaptive Bluetooth та Spotify Connect. Для доступу до записів у високій роздільній здатності Panorama 3 пропонує супутній додаток для управління, який також надає слухачам доступ до потокових сервісів, включаючи Tidal, Deezer, last.fm, Qobuz, Soundcloud та TuneIn. Bowers & Wilkins заявляє, що кількість підтримуваних платформ буде тільки збільшуватись. Ви також можете керувати саундбаром за допомогою вбудованого голосового помічника Amazon Alexa.

Мобільний додаток Bowers & Wilkins включає управління високими і низькими частотами. Ця система автоматично декодує контент із підтвердженням аудіокодека, який зазначено у додатку.

Кількість динаміків: 13

Потужність, Вт: 400

Частотний діапазон, Гц: 43-48000

Габарити: 65 x 1210 x 140 мм

Вага: 6,5 ru

Популярні товари
Click to order