Yamaha YSP-2700 Black

Yamaha
ZV01990
56848,00
грн.
Це система спроектована фахівцями з Yamaha спеціально для створення чудового звуку студійного рівня прямо у вас вдома. Домашній кінотеатр налаштований таким чином, щоб за допомогою налаштованих алгоритмів вводити в дію необхідні групи динаміків, тим самим створюючи в приміщенні спеціальні звукові промені. Ці промені відбиваючись від стін формують в приміщенні реалістичний ефект звукової присутності за принципом 7.1 канального відтворення. Звуки обтікають слухача з усіх боків, тим самим занурюючи його з головою в події фільму або мелодію музичних композицій. Жодна інша система не може повторити успіх YSP-2700 в даній технології, навіть її найближчий конкурент - саундбар bose, не може досягти таких висот.
Звучання
Ну і це ще не все досягнення даного домашнього кінотеатру, адже завдяки 16 динамікам, які вбудовані в саму конструкцію і бездротовому сабвуферу який йде в комплекті, вам не потрібно використовувати будь-яке додаткове обладнання. Вам достатньо лише підключити оптичний кабель до телевізора, і розташувати саму звукову панель на зручному для вас місці. Весь процес підключення всіх проводів, до божевілля простий і не складе труднощів розібратися навіть недосвідченим користувачам, що є ще одним плюсом даної моделі.
Зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд в свою чергу відрізняється своїм мінімалістичним посилом і простотою, завдяки чому вся система дуже органічно виглядає в будь-якому будинку, і з будь-якоим компонуванням інтер'єру. Але за скромним зовнішнім виглядом, як ми вже розглянули раніше, ховається далеко не самий скромний звук, який здатний здивувати всіх любителів по-справжньому гарного звуку. Тому якщо ви все ще роздумуєте, який саундбар Yamaha купити, ми можемо сміливо рекомендувати вам саме Yamaha YSP-2700.

Кількість каналів: 7.1

Потужність: 107 Вт

Бездротовий: Bluetooth, WI-FI, AirPlay

Колір: Чорний

Габарити: 51 x 944 x 154 мм

Вага: 13,1 кг

Популярні товари
Click to order