JBL Bar 5.1 Black

JBL
JBLBAR51BLKEP
23999,00
грн.
26999,00
грн.
Це одна з найновіших моделей саундбарів, які компанія JBL пропонує для створення компактних домашніх кінотеатрів у житлових приміщеннях. BAR 5.1 – найпотужніша з них.

В комплект входять чотири елементи, при цьому спочатку дві тилові колонки кріпляться на саундбарі. Вони встановлені з правого та лівого боку корпусу, що створює з ним єдине ціле та візуально збільшуючи його розміри.

Ці сателіти бездротові і користуються тим часом, що вони проводять на тілі основного блоку для того, щоб підзарядити свої акумулятори. Повного заряду батареї вистачає на 10 годин безперервної роботи. Під час перегляду колонки ви знімаєте та встановлюєте в тиловій зоні, а після закінчення перегляду чи прослуховування, їх можна повернути місце для подальшої зарядки.

В центральний блоці саундбару JBL BAR 5.1 знаходяться шість динаміків для озвучування трьох передніх каналів. Тут встановлені 3 твітери діаметром 32 мм і три СЧ/НЧ-динаміка діаметром 57 мм. У сателітах працюють широкосмугові динаміки. В комплекті також постачаються бездротовий активний сабвуфер, обладнаний басовиком діаметром 250 мм, який дозволяє працювати від 35 Гц. Загальна потужність всіх вбудованих підсилювачів складає 510 Вт.

Саундбар JBL BAR 5.1 також можна використовувати як центральний комутатор джерел сигналу. Він має три входи HDMI 2.0 сумісних з 4К, а також вихід із підтримкою керуючого протоколу СЕС. Крім цього є аналоговий вхід, цифровий оптичний вхід та підтримка бездротового протоколу Bluetooth версії 4.2.

Бездротова потокова передача музики через Bluetooth. Ви будете насолоджуватись глибокими та захоплюючими басами, а також зручністю гнучкого розміщення без дротів.

Повна сумісність із пристроями Android та пристроями Apple (iPhone, IPad, IPod) без додаткового підключення.

Популярні товари
Click to order