JBL Link Bar with Android TV

JBL
JBLLINKBARGRYEU
7499,00
грн.
JBL Link Bar - це голосова звукова панель з Android TV, що має вбудований Google Assistant. Вона робить будь-який телевізор більш розумнішим телевізором з легендарним звучанням JBL.

Почніть з простого "Привіт, Google", щоб швидко віднайти останній фільм чи керувати своїм розумним будинком, або ж перевірити рахунок у великій грі. Підтримка 4K UHD забезпечує блискучу якість звуку з чудовою якістю зображення. Простий в налаштуванні він підключається до телевізора за допомогою одного кабелю. Лінійка Link використовує досвід JBL в області звуку в розумно створеній аудіосистемі, яка точно налаштована для забезпечення вражаючого та захоплюючого звучання з кришталево чистими високими частотами, гладкою гладкою середньою смугою та щільним басом із цільної звукової панелі.

Компактна звукова панель JBL Link Bar робить можливим, насолоджуватись вам улюбленими TV серіалами, фільмами або ж музикою з відмінним звучанням. Ідеальне поєднання тонкого корпусу, оригінального дизайну та виняткової простоти у використанні.

Популярні товари
Click to order