Bluesound PULSE SOUNDBAR PLUS White

Bluesound
BSPULSESBPLUSWH
53299,00
грн.
Модель саундбара нового покоління, який одночасно з забезпеченням якісного звуку, ще і дуже зручний в налаштуванні та використанні. Bluesound PULSE SOUNDBAR PLUS ідеально підходить для використання разом з телевізорами з ходовими діагоналями екрану. Саундбар можна помістити на стійці прямо перед ТБ або повісити на стіні на кронштейні, за умови, що для телевізора вибраний варіант розміщення на стіні.

Дана модель оснащена потужним 4-ядерним процесором та підтримує фірмову екосистему BluOS. Ви маєте можливість створити сучасну мультирум-систему з простим керуванням через мобільний додаток, за допомогою мережевого підключення на базі сумісних пристроїв компанії. Bluesound PULSE SOUNDBAR PLUS підтримує відомі стрімінгові сервіси, у тому числі Tidal, який дозволяє прослуховувати Hi-Res-композиції, закодовані у форматі MQA. Сертифікація Roon Ready та можливість відтворювати аудіо у форматах високої роздільної здатності робить саундбар універсальним вибором для багатьох меломанів.

Крім того, у цій моделі підтримуються бездротові протоколи Air Play 2 та Bluetooth aptX HD. Для зручного користування саундбаром ви можете застосовувати вбудовані голосові помічники Amazon Alexa та Google Assistant.

Bluesound PULSE SOUNDBAR PLUS обладнаний потужною вбудованою акустикою, що складається з двох твітерів, двох СЧ/НЧ-динаміків, двох басовиків, а також пари пасивних НЧ-випромінювачів.

Загальна потужність підсилювачів колонки складає 120 Вт. Вона забезпечує саундбару потужне і насичене звучання, відтворюючи різний контент. Любителі глибоких басів можуть підключити до Bluesound PULSE SOUNDBAR PLUS зовнішній сабвуфер.

Для обробки багатоканального звуку в даній моделі передбачені декодери Dolby Atmos та Dolby Digital. Завдяки спеціальному процесорному обробленню Bluesound PULSE SOUNDBAR PLUS здатний створювати в кімнаті переконливу звукову картину з точною розстановкою образів.

При додаванні пари динаміків PULSE FLEX 2i, як тилових каналів для повністю бездротового звуку Dolby Surround Sound, створюється вражаючі звукові сцени для вашоі музики, концертів, фільмів та ігор.

PULSE SOUNDBAR PLUS був розроблений для забезпечення безперервної ефективності, тому він очікувано має потужний 4-ядерний чіп ARM Cortex A53, який в свою чергу обробляє звук в 8 разів швидше, ніж попередні покоління пристроїв Bluesound. Ця передова плата в поєднанні з двома чіпами WiFi, для запобігання затримок в мережі, забезпечує надійну якість звуку без затримок навіть для вимогливих ігрових додатків.

PULSE SOUNDBAR PLUS запропонує вам широкий спектр можливостей управління. Для швидкого доступу до відтворення, паузи та гучності, на передній панелі знаходяться сенсорні елементи управління. За допомогою смартфона або планшета через додаток BluOS є можливість підключати та синхронізувати звук в будь-якому приміщенні.

Популярні товари
Click to order