Sonos Roam Black

Sonos
ROAM1R21BLK
11990,00
грн.
Sonos Roam – двосмугова портативна розумна колонка, яка підтримує як Wi-Fi, так і Bluetooth. Модель різниться чудовим звучанням, не зважаючи на свій розмір. Має зручне налаштування та керування, а також легку, але міцну конструкцію.

Акустика надає вишукане звучання як вдома, так і на природі. Sonos Roam під‘єднується до системи Sonos через мережу Wi-Fi у приміщенні і автоматично переключається на Bluetooth, якщо буде відсутня домашня мережа. Багате та проникливе звучання колонки Roam, перевершує всі очікування від моделі саме такого розміру. Вага пристрою становить менше 500 г. Вона зручна та мобільна. Легке налаштування, можливість керувати та нові розумні функції динаміка гарантують отримати задоволення від улюбленої музики, незалежно від того, де ви знаходитесь.

Sonos Roam – сучасна бездротова акустична система. З нею буде забезпечено безупинне відтворення потокового режиму, завдяки одночасному підключенню як до мережі Wi-Fi, так і до Bluetooth. Якщо ви будете прослуховувати музику у приміщенні, колонка під‘єднається до вашої системи і забезпечить відтворення в потоковому режимі через мережу Wi-Fi, а коли ви захочете вийти на вулицю, вона перемикнеться на Bluetooth і автоматично під‘єднається до вашого мобільного пристрою.

Акустику обладнали повністю новою функцією Sound Swap. Поки ви будете утримувати кнопку «Play/Pause» на динаміці, ви маєте можливість легко перемикнути музику на найближчий пристрій у системі Sonos. Це значно полегшує перенесення аудіоконтенту з приміщення в приміщення.

Колонка Sonos Roam має сумісність з великою кількістю потокових сервісів, включаючи Sonos Radio. Акустикою можна зручно керувати за допомогою Sonos, шляхом голосових команд (є вбудовані мікрофони) з використанням сервісів Amazon Alexa або Google Асистент, через Apple AirPlay 2 або саме завдяки програмі музичного сервісу. Це найдоступніша колонка з AirPlay 2 на ринку.

Де б ви не знаходились, Sonos Roam відтворить неймовірний звку. Кожний продукт Sonos проходить ретельне налаштування за допомогою інженерів індустрії музики та кіно. Все для того, щоб видавати звучання аудіоконтенту саме так, як задумав його виробник.

Автоматична система Trueplay починає активуватись в момент, коли починає відтворюватись потоковий режим через Bluetooth та Wi-Fi. В результаті чого, колонка Roam буде постійно налагоджена таким чином, щоб в будь-якому середовищі було забезпечене максимально якісне звучання.

Детально продумана архітектура акустики забезпечить глибоке деталізоване звучання з такою чіткістю, насиченістю та повнотою, які можна очікувати лише від колонки набагато більшого розміру. Завдяки компактним розмірам колонку Sonos Roam можна навіть покласти в будь-яку сумку і вона буде займати дуже мало місця у вас вдома.

Завдяки зручному форм-фактору, пристрій дає можливість розташувати динамік як вертикально – для того, щоб займати менше місця, так і горизонтально – це забезпечить додаткову стійкость на нерівних поверхнях поза приміщеннями. Колонка має тактильну трикутну форму, м‘яка на ергономічна, тому її дуже зручно брати в руку. Представлена у двох кольорах: Shadow Black та Lunar White.

Колонка Sonos Roam створена вишуканою та довговічною. Вона захищена від пилу і непропускає вологу, за результатами випробувань колонка підтвердила рівень захисту IP67 (витримує занурення до 1 метра на 30 хвилин). Вона також обладнана силіконовими торцевими мембранами та фізичними кнопками, зо захищає її від падіння або ударів.

Прицює в безперервному режимі відтворення музики до 10 годин без підзаряджання. Акумулятор зберігає заряд до 10 днів, коли акустика не використовується. Для підзарядки можна використовувати кабель USB-C, який входить до комплекту або без дроту за технологією Qi.

Sonos дбає про екологію. Пакування виготовлене з екологічно чистого паперу, а її новий дизайн зводить до мінімуму використання чорнила і не включає одноразовий пластик.

whd: 62x168x60 mm

Weight: 430 g

Популярні товари
Click to order