Harman Kardon Citation 200

Harman Kardon
HKCITATION200GRYEU
11999,00
грн.
Розумна портативна акустика нового покоління. Багатий звук та універсальний компактний дизайн. Матеріал покриття має високу якість та змішаний з вовняною тканиною преміального класу. Вона брудовідштовхувальна та вогнезахисна, і виглядає досить елегантно у сучасних дизайнерських інтер'єрах. Одною із головних особливостей дизайнерського виконання Citation 200 є елегантна ручка зі шкіри для зручного та швидкого переміщення акустики.

Citation 200 також має захист рівня IPX4 від бризок, що дозволяє безпечно використовувати колонку будь-де. Зарядка Citation 200 має вигляд витонченої та компактної підставки. А якщо ви в дорозі чи не вдома, є можливість зарядки через порт USB-C.

Потужність Citation 200 вже 50 Вт, що трохи більше ніж у Citation One. Пристроєм зручно управляти з інтелектуальним помічником Google, за допомогою звичайних голосових команд. У верхній частині колонки також розміщенні елементи керування.

Harman Kardon Citation 200 обладнаний підтримкою таких функцій, як AirPlay та Chromecast. За їх допомогою відбувається швидке та зручне потокове відтворення через більш ніж 300 сервісів.

Ця розумна колонка може працювати у поєднанні з іншими динаміками Citation.
Якщо вам потрібна повна конфіденційність, ви можете вимкнути мікрофон. А завдяки програмі Google Home, ви можете повністю виконувати всі налаштування мультируму.
Популярні товари
Click to order