JBL LINK PORTABLE Black

JBL
JBLLINKPORBLK
5499,00
грн.

Портативна колонка з простим управлінням та широкосмуговими динаміками, які дозволяють відтворювати насичений звук із направленістю на 360°. Ви будете в прямому розумінні цього слова оточені своєю улюбленою музикою, зможете повністю поринути у прослуховування улюблених пісень. JBL Link Music гарантує вам якісне та деталізоване звучання музики, незалежно від жанру.


Чисте відтворення музики

Можливість підключення через Wi-Fi та Bluetooth

Є сумісність із Google Assistant

Портативна конструкція моделі

Ви можете доповнити портативною колонкою JBL Link Music ваші iPhone або iPad для того, щоб надати їм більшої гучності звуку та насиченості.


Це функціональний гаджет з ергономічною формою, який здатен відтворювати чистий та деталізований звук якості, як в студії.


JBL Link Music – це універсальна портативна колонка, яка підтримує бездротове підключення як через мережу Wi-Fi, так і через Bluetooth. Ви можете програвати музику зі стрімінгових сервісів Spotify, YouTube Music або Apple Music. Колонка може стати корисним атрибутом будь-якої вечірки або зборів у колі друзів та забезпечувати якісний супровід вашої музики. Просто скажіть «Окей, Google» та попросіть Google Асистента відтворити ваші улюблені пісні й отримати легкий доступ до всієї вашої музики.


Якщо ваші вимоги до якості аудіо що відтворюється, особливо високі, JBL Link Music буде чудовим вибором для вас. Портативна колонка відповідає кращим стандартам і відтворює дійсно багатогранний та гучний звук. Потужні баси ідеально поєднуються із кришталево чистими високими/середніми частотами та формують гармонійне поєднання для відтворення музики будь-якого жанру.

Weight: 735 g

Популярні товари
Click to order