JBL FLIP 5 RED

JBL
JBLFLIP5RED
4599,00
грн.

Відчувайте свою музику краще, ніж будь-коли. Ви обов‘язково будете насолоджуватись гучним насиченим басом у компактній упаковці.


JBL FLIP 5 - це не тільки зручна портативна колонка, а ще і стильний аксесуар. Він легко поміститься у вашій руці, кишені рюкзака, або в автомобільній підставці для стакана. Колонка маж вагу всього 540 г. Достатньо одного натискання кнопки ввімкнення і цей гаджет подарує вам приємні відчуття та насолоду від звучання улюбленої музики. JBL Flip 5 має сучасний дизайн та різноманітність кольорів.


Високу продуктивність забезпечує драйвер, який має вигляд бігової доріжки Flip 5. Ви будете отримувати музику довго та з гучним фірмовим звуком JBL. Flip 5 дає вам понад 12 годин ігрового часу. Повна зарядка відбувається за 2,5 години. Також є посилення контролю на кишеньковому передавачі та індикатор низького заряду батареї.


Колонка має захищеність від вологи за стандартом IPX7, її корпус повністю водонепроникний. Ви зможете взяти її куди завгодно, хоч в басейн, на пляж або раптово потрапите під дощ.


Акустика має вбудований 1 великий потужний динамік. Завдяки йому, звук відтворюється чистим та ви можете насолоджуватись глибокими басами. А функція Party Boost дозволяє об'єднуватися з колонками друзів та отримувати справжню дискотеку. До цього, була можливість синхронізувати тільки 2 колонки, зараз же - одночасно можуть відтворювати музику скільки завгодно JBL


Ззовні колонка залишилась майже без змін. Змінилось тільки розміщення кнопки блютуз і зникла гумова заглушка для прикриття роз'ємів. Ця модель задовольнить прихильників активного життя та буде зручним аксесуаром у подорожах із ручною поклажею.

whd: 132x43x133 mm

Weight: 1130 g

Популярні товари
Click to order