Портативна акустика JBL BOOMBOX 3 SQUAD

JBL
JBLBOOMBOX3SQUADEP
19999,00
грн.

Чудовий звук і неймовірно глибокі баси

Насолоджуйтесь музикою з чудовим звуком JBL Original Pro. Нова 3-смугова акустична конструкція забезпечує більш високу чутливість колонки, підвищуючи чіткість звучання та знижуючи рівень спотворень, що дозволяє отримати чисті баси та багатий звуковий спектр – незалежно від того, наскільки сильно ви збільшуєте гучність.


До 24 годин відтворення

Відсвяткуйте кожну мить з улюбленою музикою. Від ранкового тренування до вечірньої тусовки з друзями ми оновили акумулятор, щоб ви могли насолоджуватися музикою майже 24 години без зупинок.


Захист від води та пилу класу IP67

В басейн. В парк. Завдяки захисту класу IP67 від води та пилу колонку JBL Boombox 3 можна брати куди завгодно.


Сміливий дизайн, що запам'ятовується

Ми відновили елегантний легендарний силует JBL. Завдяки подвійним бічним кришкам і міцній металевій ручці з ефектними помаранчевими силіконовими накладками ви можете слухати музику і виглядати стильно де завгодно.


Бездротова передача даних через Bluetooth

Твій чи мій плейлист? Підключайте до колонки одночасно до 2 смартфонів або планшетів та слухайте улюблені треки.


Відтягуйтесь на повну з PartyBoost

Об'єднайте дві сумісні з PartyBoost колонки JBL для стереозвучання або кілька таких колонок і влаштуйте запальну вечірку — варіантів звучання безліч.


Додаток JBL Portable

Завантажте програму JBL Portable, щоб максимально ефективно використовувати Boombox 3. Керуйте налаштуваннями, розблокуйте функції та отримуйте оновлення в реальному часі, щоб завжди слухати музику так, як вам зручно.


Екологічна упаковка

JBL прагне зробити упаковку більш екологічною. Ось чому Boombox 3 поставляється в паперовій коробці, що підлягає переробці разом із внутрішнім лотком, а друк зовні виконана соєвим чорнилом.

Габарити: 298,5 x 136 x 134 мм

Популярні товари
Click to order