JBL JR POP

JBL
JBLJRPOPPIK
1099,00
грн.

Найкращий варіант дитячої акустики. Якщо ваша дитина обожнює музику, вона неодмінно буде в захваті від такої яскравої портативної акустики JBL JRPOP.


Колонка може під‘єднуватись до телефону або планшета по бездротовому зв'язку Bluetooth. Вона має різні теми, що стосуються світла та акумулятор, який забезпечує до 5 годин роботи без підзаряджання. З нею кожна дитина буде відчути себе поп- чи рокзіркою і весело проводити час з друзями.


JBL JRPOP має вбудовані світлодіоди, які додадуть фарб, а стікери, які поставляються в комплекті, допоможуть зробити дизайн акустики персоналізованим.


Корпус JBL JRPOP виготовлений з якісних та міцних, матеріалів і має повністю водонепроникну конструкцію. Колонка має захищеність від води й пилу за стандартом IPX7. Тобто, її не налякає ніяка волога, чи то вода з-під крану, чи дощ.


Також у JBL JRPOP є ремінець, завдяки якому можна зручно переносити динамік чи підвішувати його де-небудь, або вішати на рюкзак.


Чудовий звук та яскравий дизайн цієї портативної колонки, створені для самих маленьких меломанів та відмінно підійде в якості першого музичного пристрою для дитини.

whd: 87x39x75 mm

Weight: 121 g

Популярні товари
Click to order