JBL LINK PORTABLE Grey

JBL
JBLLINKPORGRY
5499,00
грн.

Портативна колонка з професійною музикою на 360 градусів. Ви будете насолоджуватись кришталевим та чистим високочастотним звуком, різкими середніми частотами та насиченими потужними басами. JBL Link Portable позподіляють звук у всіх напрямках завдяки широкодіапазонному перетворювачу з можливістю огляду на 360 градусів.


Наявність бездротової потокової передачі через Wi-Fi або Bluetooth. Відтворювати музику на JBL Link Portable ви будете без зусиль. Отримаєте доступ до Spotify, YouTube Music або Apple Music без перешкод.


Акустика JBL Link Portable має голосовий помічник та може програвати музику у відмінній якості, допомагати зі справами та завжди готовий до ваших запитань.


Можете взяти колонку з собою або поставити у будинку та насолоджуватись улюбленою музикою із Spotify, YouTube Music і Apple Music без перерв. Ви просто кажете "Окей, Google", щоб розпочати.


JBL Link Portable водонепроникний та міцний, - колонка витримає випадкове потрапляння води чи її падіння. Заряджати дуже просто і швидко за допомогою зручної у використанні підставки. Завдяки потужному акумулятору колонка може обходитися без підзарядки до 8 годин.

Weight: 735 g

Популярні товари
Click to order