Бездротові навушники. JBL REFFLECT FLOW PRO Black

JBL
JBLREFFLPROPBLK
5799,00
грн.

JBL Reflect Flow Pro - це внутрішньоканальні навушники з функцією подавлення шуму та функцією Smart Ambient. Вони безпечно розміщуються у вухах та призначені для підвищення ефективності. Ви можете митися в душі під свої улюблені треки, займатися спортом та працювати де завгодно, завдяки захисту від поту, пилу та дощу за стандартом IP68. Амбушюри POWERFINS були створені з метою підвищення вашої ефективності. Вони безпечно та комфортно сидять у вухах, мають 4 розміри.


Просто слухайте свою улюблену музику, не зважаючи ні на що та прибирайте зайві шуми. Адаптивне шумозаглушення регулюється автоматично або в JBL Headphones, що сприяє підвищенню мотивації та для контролю відволікаючих факторів. З технологією Smart Ambient ви будете почуватись у безпеці, поки прогулюєтесь та під час пробіжок. І звичайно, дає можливість спілкуватися з друзями, поки ви слухаєте музику.


Звучання у навушниках Flow Pro таке ж круте, як і їх дизайн. Все це завдяки

динамічним випромінювачам розміром 6,8 мм. Вони забезпечують неймовірне фірмове звучання JBL незалежно від того, знаходитесь ви в офісі або відпочиваєте на свіжому повітрі.


Відсутность шуму та ідеальні дзвінки, це також заслуга 6 мікрофонів, які мають навушники.


Якщо потрібен голосовий помічник, просто викликаєте його за допомогою голосу або торкнувшись навушника. Активуйте ANC чи Ambient Aware, перевіряйте заряд акумулятора або відключайте JBL Reflect Flow Pro просто голосом через Hey Google.


Можете не звилюватись, що вас почують на вулиці або у натовпі, чи, наприклад, у вітряну погоду. Здвоєні спрямовані мікрофони та третій мікрофон для приглушення шуму вітру є гарантією того, що ви у будь-якому місці завжди будете на зв'язку, завдяки кришталевому та чистому звуку, а також неможливістю втратити звук з будь-якого боку під час дзвінків.


Вмикати музику, ставити її на паузу, відповідати на дзвінки під час занять спортом, викликати голосового помічника, налаштовувати гучність. Все це можливо з легкістю робити з навушниками JBL Reflect Flow Pro.


Зручна бездротова зарядка, сумісна з Qi, дозволяє працювати і займатися спортом без перерви. Навушники можуть працювати 10 годин без підзарядки та 20 годин у чохлі.


Що вам точно не потрібне, так це коли навушники можуть завдавати біль або випадати з вух під час тренувань. Для досягнення найкращої якості звуку та максимального комфорту, ви можете користатись програмою JBL Headphones та функцією Check My Best Fit. Цей додаток тестує навушники на можливіть втратити звук та оперативно визначає оптимальну посадку навушників. А це звичайно створює максимальний комфорт для підвищення продуктивності.


В той час коли ви відкриваєте чохол, Dual Connect + Sync починає запускати процес синхронізації через Bluetooth, з метою максимально стабільного підключення. Можна також настроїти функції кожного навушника в програмі та застосовувати їх для керування викликами, музикою або голосовим помічником, при цьому заощаджуючи заряд батареї. Поки ви будете насолоджуватись музикою в одному навушнику, інший залишається в чохлі і починає заряджатись для безкінченних розваг.

Популярні товари
Click to order