Навушники Audio-Technica ATH-AVA400 Black

Audio-Technica
ATHAVA400
3689,00
грн.
Навушники Audio-Technica ATH-AVA400 забезпечують незабутні враження від прослуховування музики, або перегляду фільмів. Мають першокласне звучання на всіх частотних діапазонах — і на низьких, і на високих, і на середніх. Звучання високої якості забезпечують великі мембрани, радіусом 40 міліметрів. Також це забезпечує відмінну звукову алюмінієву CCAW котушку, яка має меншу масу, ніж мідна, та має низький імпеданс.

У конструкції були враховані як акустичні властивості, так і ергономічні, тому навушники ідеально підійдуть для домашнього використання також. Зокрема, великий комфорт, у тривалому носінні Audio-Technica ATH-AVA400, забезпечить подвійне оголов'я. Одна його частина міцно поєднує між собою два динаміки, а також забезпечує міцну посадку. Інша м'яка частина оголов'я додатково фіксує навушники, при цьому вона м'яко підлаштовується під контури голови, в результаті чого тривале носіння навушників не викликає великого дискомфорту.

Модель передбачає довгий триметровий шнур. Audio-Technica ATH-AVA400 відносяться до класу відкритих навушників, така конструкція менше навантажує вуха, а також дає більш природне звучання при прослуховуванні музики.
Популярні товари
Click to order