Навушники Sony WH-CH710N Over-ear ANC Wireless Mic Blue

Sony
WHCH710NL.CE7
4499,00
грн.
Ідеальний звук без шуму
Бездротові навушники з шумопоглинання WH-CH710N забезпечують якісне прослуховування музики без зовнішніх звуків в будь-якій обстановці. Вони оснащені двома спеціальними датчиками і режимом навколишнього звуку, які дозволяють блокувати зовнішні шуми. А завдяки заряду на 35 годин можна слухати улюблену музику весь день безперервно.
Навушники з шумозаглушенням
Під час довгого перельоту або звичайної поїздки на роботу функція інтелектуального шумозаглушення (AINC) постійно аналізує зовнішні звуки і автоматично вибирає найбільш ефективний режим шумозаглушення в залежності від навколишнього оточення.
Повний контроль над шумом за допомогою двох датчиків
Навушники WH-CH710N оснащені двома мікрофонами, які забезпечують передачу аудиопотока в обох напрямках, дозволяючи чіткіше вловлювати навколишні звуки і блокувати їх, будь то галаслива вулиця або гучні розмови в офісі.
Музика завжди з вами завдяки швидкій зарядці
Вбудований літій-іонний акумулятор дозволяє слухати музику протягом 35 годин після однієї зарядки. А завдяки швидкій 10-хвилинної зарядки навушники подарують вам ще 60 хвилин прослуховування.
Стильний і елегантний дизайн
Навушники WH-CH710N виглядають так само добре, як і звучать. Їх витончений дизайн із закругленими формами ідеально доповнить ваш стиль.
Чіткий звук завдяки 30-міліметровим динамікам
Легкі і зручні навушники оснащені новими 30-міліметровими динаміками, які передають чіткий звук і забезпечують широкий діапазон частот, від низьких нот до високих.
Функція hands-free і голосове керування
Одним натисканням кнопки можна запустити голосовий помічник на смартфоні, щоб дізнатися маршрут, відтворити музику або зв'язатися з людьми зі списку контактів.
Дзвінки в режимі hands-free
Проста функція hands-free дозволяє не тримати у вуха телефон: досить лише відповісти на дзвінок в навушниках WH-CH710N, і ваш співрозмовник буде чути вас чітко і ясно.
Технологія NFC ™ для підключення в один дотик
Технологія NFC ™ забезпечує швидке і просте бездротове підключення. Щоб почати потокову передачу музики, досить прикласти пристрій з підтримкою NFC ™ до мітки N-mark на корпусі навушників.
Якісна потокова передача через Bluetooth®
Ні NFC ™? Не проблема! З'єднання через Bluetooth® можна встановити вручну з меню налаштувань пристрою.

Популярні товари
Click to order