Накладні навушники Bang & Olufsen BEOPLAY HX Timber

Bang&Olufsen
1224002
22899,00
грн.

Bluetooth 5.1. забезпечує швидке, надійне і стабільне з'єднання. Такі функції, як Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair і Made for iPhone, забезпечують зручність налаштування як на пристроях на базі Android, так і на пристроях Apple, що призводить до кращої і більш зручної взаємодії.

Оптимізація заряду батареї забезпечує до 35 годин відтворення з шумозаглушенням, що робить HX однією з найбільш неперевершених пропозицій на ринку.


Beoplay HX створені, щоб забезпечувати тривалий комфорт у всіх відношеннях, а абсолютно нова конструкція оголів'я оптимізована для забезпечення оптимального положення голови. Продуманий вибір матеріалів забезпечує довговічність, комфорт і м'якість внутрішніх шарів. Майстерно виготовлений тканинний чохол полегшує транспортування і захищає навушники та аксесуари.


Розроблені нашими провідними інженерами, навушники HX забезпечують точний і автентичний звук завдяки набору спеціально розроблених 40-міліметрових драйверів. Цифрове адаптивне активне шумозаглушення на основі цифрових алгоритмів дозволяє ефективно приглушувати небажаний шум без шкоди для якості і глибини звуку, в той час, як набір окремих голосових мікрофонів забезпечує кришталево чисте звучання під час дзвінків з розширеними функціями технології формування променю.


Beoplay HX уособлює цінності, якими Bang & Olufsen керувалася з 1925 року: створення унікальних пристроїв, які залишаються вірними красі звучання і майстерності виготовлення. Еволюційна розробка Beoplay HX уособлює все, про що дбає виробник і до чого він прагне – від елегантного, мінімалістичного зовнішнього вигляду до точного звучання та інтуїтивно зрозумілих елементів управління.


Комплектація:


  • Навушники Beoplay HX
  • Переносний футляр з тканини
  • Кабель USB-A - USB-C, 1.25 м
  • Аудіокабель 3.5 мм, 1.25 м
  • Короткий посібник користувача
Популярні товари
Click to order