Бездротові навушники Sennheiser CX Plus True Wireless White

SENNHEISER
509189
5179,00
грн.
6719,00
грн.
Досконалий звук. Без компромісів
Це дійсно дуже класні й функціональні бездротові навушники, тому слухати у них музику - справжнє задоволення. І це не просто слова. Система активного шумопригнічення надійно блокує шум оточення. Функція Transparent Hearing завжди допоможе добре розчути все й усіх навколо просто у CX Plus True Wireless - знімати їх для цього не потрібно. А завдяки дуже зручній ергономічній конструкції та інтуїтивно зрозумілому сенсорному управлінню у цих навушниках завжди однаково комфортно. І автономність відмінна! З підзарядкою від батареї кейса Sennheiser CX Plus True Wireless автономно працюють до 24 годин. Тобто, впродовж цілого дня (й навіть не одного) вони дарують вам кристально чистий і добре деталізований звук з глибокими насиченими басами. Втім, звук у них завжди можна налаштувати на свій смак, теж швидко й просто.

Лише довершений звук!
Першокласне звучання
Слухайте улюблену музику зі справжнім задоволенням вдома, на роботі чи у транспорті. Фірмові перетворювачі TrueResponse надають вам можливість зануритися у вишукану атмосферу напрочуд якісного живого звуку, де завгодно і коли завгодно.
Без шуму й перешкод
Система активного шумопригнічення у поєднанні з ефективною пасивною шумоізоляцією надійно блокують шумовий фон, забезпечують максимальний рівень деталізації музики й високу виразність звучання мовлення та допомагають не відволікатися на галасливе оточення.
Щоб нічого не згаяти
З Transparent Hearing ви повністю контролюєте своє оточення, у будь-який момент можете легко послухати все, що відбувається навколо, і вільно спілкуватися з людьми, котрі перебувають поруч, не виймаючи щоразу навушники з вух.

Лише максимальний комфорт!
Зручно і надійно
Вони вам точно підходять. Завдяки компактній ергономічній конструкції та чотирьом (4) парам м'яких насадок-амбушюр навушники забезпечують оптимальний комфорт і завжди надійно тримаються у вухах.
Управління простіше нікуди
Функції плеєра, телефон, голосовий помічник Siri чи Google Асистент - все під повним контролем і завжди поруч, а точніше - на відстані одного дотику до сенсорної панелі навушника.
Заряд на цілий день
І навіть довше! 8 годин в активному режимі, і ще 16 - з підзарядкою від батареї кейса. А значить, слухати музику і не згадувати про зарядний пристрій можна практично добу.

Лише найкраще!
Баси ще крутіші
Пресет Bass Boost, що створений спеціально для поціновувачів інтенсивних і виразних низьких, вмикається і налаштовується просто у додатку Smart Control.
Волога - не завада
Ці навушники надійно захищені від бризок, вологи та поту. А отже їх можна носити не тільки у спортзалі, а навіть під дощем. Захист від вологи IPX4

Інтерфейс під'єднання: бездротові

Частотний діапазон, Гц: 5-21000

Колір: Білий

Популярні товари
Click to order