Навушники. Marley EM-JE041-RAG Smile Jamaica Rasta

Marley
EM-JE041-RAG
914,00
грн.
З метою зручного використання у дорозі, спеціально були створені навушники-вкладиші Smile Jamaica. Вони зручно сидять та ніколи не випадають. Модель пропонує вбудований мікрофон для зручного гучного зв'язку, а також з легкістю можете призупинити відтворення музики або завершити виклик, що робить їх вашим ідеальним напарником.

Для справжніх любителів досконалого звуку навушники Smile Jamaica оснащені 9-міліметровими динамічними драйверами для виняткової чіткості звуку та максимальних басів.

Незалежно від того, як ви скрутите кабель або як ви зберігаєте його у своїй сумці, вам ніколи не доведеться розплутувати дротові навушники-вкладиші Smile Jamaica. Кабель стійкий до сплутування.

Навушники-вкладиші Smile Jamaica виготовлені з деревини, сертифікованої FSC, та алюмінію, придатного для вторинної переробки. Побудовані на принципах чудової якості та стійкості, а також з метою підтримання лісовідновлення та загального добробуту нашої планети.

House of Marley продумують все до дрібниць - навушники оснащені вушними вкладишами 2 розмірів, виготовленими з м'якого та екологічно чистого силікону REGRIND™, які ідеально набувають форми вашого вуха і створюють максимальну зручність при тривалому комфортному використанні.
Популярні товари
Click to order