Накладні навушники Bang & Olufsen BEOPLAY H95 Grey Mist

Bang&Olufsen
1266101
41899,00
грн.

Нова цифрова адаптивна система активного шумозаглушення забезпечує справжню й ефективну звукоізоляцію, яка автоматично адаптується до навколишнього середовища. Крім того, простий та зручний диск на лівому навушнику забезпечує можливість регулювання шумозаглушення відповідно до власних уподобань. Форма та матеріали амбушурів забезпечують відмінне пасивне шумозаглушення - так що ви можете насолоджуватися глибшим зануренням у звук або просто насолоджуватися тишею та спокоєм під час подорожі.


Beoplay H95 виготовлені з особливою увагою до деталей для тривалого комфорту. Приваблива овальна форма з м'якими амбушурами з овечої шкіри та спеціальною піною з ефектом пам'яті забезпечує відмінну посадку й ідеальне пасивне шумозаглушення. Оголів'я, виконане з піноматеріалу з ефектом пам'яті, розроблено для тривалого та комфортного використання.


Beoplay H95 забезпечують чудове звучання в сегменті бездротових навушників для подорожей. Для цих навушників розроблені титанові динаміки, які були налаштовані звукоінженерами для максимального комфорту при прослуховуванні. У порівнянні з конкурентами, Bang & Olufsen Signature Sound є неперевершеним лідером у своїй категорії. Чотири спеціальні акустичні мікрофони забезпечують чудову чистоту звуку при розмові, надаючи звучанню довершеність.


Конструкція Beoplay H95 дозволяє складати їх всередину простим плавним поворотом повзунків, при цьому вони стають компактними та портативними. Потім вони легко поміщаються в алюмінієвий кейс для перенесення. Спеціально підібраний зарядний кабель, аудіокабель та адаптер для літака з алюмінію та тканини пасують до кольору навушників і поставляються в комплекті з чохлом для перенесення. У комплект поставки входить невелика серветка для чищення для підтримки краси навушників протягом довгого часу.



Популярні товари
Click to order