Навушники Denon AH-D7200 Wood

Denon
DNAHD7200WD
39000,00
грн.
AH-D7200 - це нові навушники Denon класу "референс", засновані на більш ніж 50-річному досвіді компанії у дизайні та розробці навушників. Більше п'яти десятиліть Denon удосконалювала свій досвід у створенні зручних навушників з гарним звучанням, щоб ви просто продовжували слухати їх не зупиняючись. Ці високоякісні навушники використовують унікальні драйвери FreeEdge, зроблені в Японії, які забезпечують точний поршневий рух для надточного звуку з мінімальними спотвореннями. Драйвери змонтовані на вібростійких екранах зі смоли, вбудованих в корпуси з натурального грецького горіха, яке пригнічує вібрації та додає тепла і життя в звучання. Знімний кабель з провідниками з міді чистотою 7N, виконаний у Японії відповідно до вимогливої специфікації Denon та забезпечує найкращу можливу передачу сигналу. Вушні чашки підвішені на оголов'я, виконаному із справжньої овечої шкіри, з ергономічно вигнутими алюмінієвими кронштейнами. Амбушюри з піни з пам'яттю покриті дуже м'якою штучною шкірою, розробленою спеціально для AH-D7200. Кожна частина цього безкомпромісного дизайну спрямована на якість звуку, комфорт та чудове звучання.

Ультра-якісне з'єднання

Знімний кабель з провідниками з безкисневої міді чистоти 99.99999% (7N), вироблений у Японії відповідно до вимогливої специфікації Denon, забезпечує найкращу можливу передачу сигналу, він оснащений міцним металевим конектором з мідним декоративним кільцем.

Унікальна технологія драйвера FreeEdge

В основі AH-D7200 лежить 50-міліметрова діафрагма драйвера FreeEdge, виготовлена з нанофібри, вибраної для жорсткості та малої маси. Це не тільки забезпечує точний поршневий рух без спотворень, але також забезпечує віброгасіння, щоб компенсувати небажані резонанси всередині діафрагми. Драйвер монтується в м'якому, податливому оточенні, що полегшує його рух у відповідь на музичний сигнал без вигинів або спотворень і дає найчистіший звук, який є можливим.

Вушні чашки з натуральної деревини та розкішне оздоблення

Гарні чашки з натурального горіха призначені не тільки для прикраси, але й для покращення звуку. Вони міцні та здатні самостійно гасити коливання, усуваючи небажані вібрації для супер-детального відтворення, яке надає відчуття атмосфери, тепла та музичності концертного залу. Зовнішня частина оголов'я прикрашена натуральною дубленою шкірою для відчуття м'якої розкоші, а всередині використовується штучна шкіра зшита для максимального комфорту і довговічності.

Комфортне носіння

Оголов'я є ідеальною ергономічною контурною конструкцією з литого алюмінію для оптимального комфорту і посадки на голову. Амбушюри акуратно загорнуті в надзвичайно м'яку штучну шкіру, розроблену спеціально для AH-D7200, а внутрішня піна з пам'яттю дозволяє їм ідеально відповідати формі голови. Для адаптації до різних розмірів голови, оголов'я використовує регульовані кулькові клік-стопи для точного підстроювання. Нумероване маркування вказує, як швидко та точно відновити персональні налаштування. Кожен компонент цього безкомпромісного дизайну спрямований на якість звуку, комфорт та чудове звучання.

Тип підключення: Провідні

Чутливість, дБ: 5-55000

Матеріал: Метал, дерево

Вага: 385 г

Популярні товари
Click to order