Sonance Visual Performance VP62R TL/ThinLine

Sonance
93020
21319,00
грн.
Sonance VP62 - це вбудована акустика. Акустичні системи серії Visual Performance поєднують у собі сучасний елегантний стиль та чудову якість звуку. Всі моделі мають захисні грати, тонка облямівка яких становить лише 5 мм. Вона забезпечує гладку плоску фронтальну поверхню, яка плавно, без будь-яких виразних переходів, впишеться в потрібний простір. Ґрати кріпляться за допомогою магнітів, що робить їх установку зручною та швидкою. Така конструкція серйозно заощаджує час у порівнянні з традиційними фланцевими АС.

Акустичні системи Visual Performance доступні в трьох формах - прямокутна, квадратна та кругла. Також вони мають три варіанти розмірів - 8", 6" та 4" і три різні характеристики відтворення звуку. Така варіативність, дозволяє дизайнерам та інсталяторам вибрати форму, яка найбільш органічно впишеться в архітектурний простір. Клієнту в свою чергу, це дозволяє забезпечити бажану якість звуку.

Visual Performance series можуть бути встановлені в монтажні ніші для Sonance Original Series без будь-яких змін останніх. Це робить заміну на нову серію особливо легкою.

Глибина акустики на 34% менше, ніж у моделей серії Visual Performance. Вона - ідеальне рішення для установки на не велику глибину або для обходу перешкод, що виникають при інсталяції, коли звичайний динамік знаходиться дуже глибоко.

Sonance Visual Performance VP62R ThinLine це гармонія вишуканості та видатних звукових характеристик від яких ви обов‘язково отримаєте задоволення.

Потужність, Вт: 125

Опір, Om: 8

Динаміки: 2

Частотний діапазон, Гц: 45-20000

Чутливість, дБ: 89

Колір: Чорний

Weight: 4100 g

Популярні товари
Click to order