Sonos In-Wall Speaker

Sonos
INWLLWW1
41990,00
грн.
Ви отримаєте насолоду від кришталево чистого звучання у кожній кімнаті разом із акустикою Sonos In-Wall. У поєднанні з підсилювачем Sonos AMP ви отримаєте висококласну аудіосистему, яка буде оптимізована під ваше приміщення за допомогою спеціальної технології Trueplay™.

Користуйтесь вбудованим голосовим помічником Amazon Alexa для керування музикою та пристроями без допомоги рук.

Sonos In-Wall Speaker (пара) має компактний та універсальний дизайн, що робить його ідеальним рішенням для приміщень з обмеженим простором. Саундбар є частиною звукової системи Sonos, тому ви можете з легкістю використати додаткові динаміки, щоб заповнити кожну кімнату вашого будинку вишуканим звучанням.

З Sonos In-Wall Speaker у вас є можливість слухати все, що забажаєте. Sonos відтворює всі найпопулярніші потокові сервіси, підтримує 72 музичні сервіси, відображає інтернет-радіо на запит, ваші улюблені подкасти або аудіокниги, і звичайно, вашу колекцію завантажень - все, що ви любите слухати.

З легкістю підключайте динаміки Sonos у різних приміщеннях через WiFi, щоб створити домашню звукову систему, яка об'єднає кожне приміщення та всі їх разом. Sonos In-Wall Speaker це бездротова домашня аудіосистема, в якій відбуваються регулярні оновлення програмного забезпечення. А отже, вона буде постійно вдосконалюватись.

Вага: 2,095 Кг

Габарити: 200 х 299 мм.

Монтажний отвір: 176 х 273 мм

Монтажна глибина: 90 мм

Популярні товари
Click to order