Sonos In-Ceiling Speaker

Sonos
INCLGWW1
44090,00
грн.
Акустична система Sonos In-Ceiling Speakers створена у партнерстві з Sonance - це пара преміальних стельових динаміків. Ви отримаєте насолоду від кришталево чистого звучання у кожній кімнаті разом із акустикою In-Ceiling by Sonance. Високочастотний динамік Sonos та основний 6.5-дюймовий драйвер забезпечують потужний та надзвичайно чистий потік аудіо.

Стельова акустика від Sonos була спеціально розроблена для поєднання з домашньою системою Sonos за допомогою підсилювача компанії. Вона має показники опору, які чудово поєднуються з Sonos Amp, який спроможний одночасно посилювати до 6 стельових динаміків. Sonos in-ceiling speakers - це ідеальне рішення для великих приміщень, яким може бути необхідне до 6 динаміків. Не дивлячись на це, динаміки Sonos In-Ceiling Speakers також можуть чудово працювати і звучати у поєднанні з Hi-Fi підсилювачем іншого бренду.

Функція Trueplay надає можливість змінити параметри передачі звуку, залежно від композиції та акустичної побудови приміщення, що значно покращує звучання домашньої системи. Тепер ця функція доступна і для архітектурної лінійки, за умови підключення динаміків за допомогою підсилювача Sonos Amp.

Amp також надає доступ до всіх музичних сервісів, сумісних із програмою Sonos та підтримки Airplay 2. Транслюйте ваш улюблений контент прямо на стельові динаміки.

Акустичні системи Sonos In-Ceiling Speakers в своєму дизайні мають ледь помітні решітки, які паро та вологозахищені. Це суттєво збільшує та гарантує їх тривалий термін використання. Самі грати можна фарбувати, дозволяючи забезпечити акустиці ідеальне поєднання з естетикою приміщення. Легкий у експлуатації затискний механізм дозволяє легко закріпити динаміки у відведеній для них ніші, не використовуючи додаткові болти чи кріплення.

Потужність звуку Sonos Amp це маленький, але потужний підсилювач, що подає вражаючі 125w на канал прямо в підключені динаміки. Цього вистачає для насиченого звучання фільмів-екшенів або музичних творів з глибокими басами, що звучать прямо з динаміків Sonos In-Ceiling Speakers. Просто підключіть двожильний акустичний кабель 16/2 від кожного динаміка до підсилювача. Всі штекери типу "banana plugs" поставляються в комплекті з підсилювачем Amp та системою Amp and Sonos In-Ceiling Speakers.

Для сумісності з усіма іншими акустичними продуктами Sonos в будинку, щоб бути частиною системи мультирум, динаміки Sonos in-ceiling кодують через Sonos Amp.

Amp і динаміки можна поєднувати з саундбаром Sonos (Arc або Beam), використовуючи їх як тилові колонки або групувати їх з іншими пристроями Sonos в будинку. При цьому, ви можете виводити на них звук з будь-якого джерела, чи-то програвач вініловий, чи HiFi установки, якщо вони також підключені до Amp.


Вага: 2,275 Кг

Діаметр: 235 мм

Монтажний отвір: 210 мм

Монтажна глибина: 123 мм

Популярні товари
Click to order