Sonance Visual Performance VP66 TL

Sonance
93019
31979,00
грн.
Найуніверсальніша серія акустики Sonance - Visual Performance. Завдяки високій якості звуку та простоті інсталяції, пасивні акустичні системи цієї серії користуються великою популярністю протягом багатьох років. Visual Performance Series - це акустичні системи, які вбудовуються в стіни або стелю. Круглі та квадратні призначені для встановлення у стелю, вони бувають малого, середнього та великого розмірів. Прямокутні динаміки також мають три варіанти розмірів: малий, середній та великий, їх найчастіше встановлюють у стіни. Якщо не буде прямого контакту з водою та парою, цю акустику можна встановлювати навіть у санвузлах. Широка лінійка розмірів та потужностей дозволяє тільки в цій серії підібрати акустику для будь-якого проекту квартири, будинку чи офісу.

Акустичні системи ThinLine – відмінне рішення для випадків, коли є обмеження у встановленні по глибині. Це окрема лінійка тонкої акустики ThinLine з цієї серії, яка представлена ​​п'ятьма моделями різної форми, потужності та різного призначення. Посадкова глибина менша на 34% щодо стандартних колонок серії Visual Performance. По висоті та ширині вони ідентичні всієї серії Visual Performance.

Sonance Visual Performance TL поєднує в собі вишуканий сучасний стиль з блискучим звуковими характеристиками. Пасивна акустична система може бути встановлена ​​практично будь-де і призначається в основному для стаціонарного використання. У приміщенні не створюється перешкод та не спотворюється звучання. Звук пасивної системи заповнює собою все приміщення. Sonance пропонує пасивні системи високої якості, від якої залежить чистота звуку.

Потужність, Вт: 140

Опір, Om: 8

Динаміки: 2

Частотний діапазон, Гц: 43-20000

Чутливість, дБ: 89

Колір: Чорний

whd: 213x311x64 mm

Weight: 4100 g

Популярні товари
Click to order