Jamo S 801 PM Black

Jamo
J1067899
12540,00
грн.
Акустична система Jamo S 801 PM Black
Бездротові колонки Jamo S 801 PM Blackце багатофункціональна Hi-FI акустика активного типу, яка через свої невеликі розміри просто прекрасно буде імпонувати до будь-якого інтер'єру. До того ж багато користувачів, які вирішили купити Jamo S 801, висловлювалися про дану стереопару тільки в позитивному ключі, підкреслюючи її надійність і довговічність. 
Така довговічність і надійність, далеко не в останню чергу залежить від корпусу колонки, який в нашому випадку був виготовлений з якісних МДФ листів. А для того щоб забезпечити приємний зовнішній вигляд - бічні грані були покриті спеціальною вінілової фарбою, підставку і інші важливі деталі були оздоблені дерев'яним шпоном з натурального дерева якісних порід. Ці та багато інших важливих деталей зовнішнього вигляду колонки, надають їй статусний зовнішній вигляд, завдяки чому всі гості обов'язково оцінять ваш унікальний смак. Ну а якщо ви вирішите купити активну колонку від Jamo, то зможете здивувати своїх знайомих ще й неповторним звучанням даної системи.
Колонки вийшли настільки прекрасним і гармонійним завдяки налагодженій роботі всіх важливих комплектуючих. Одну з ключових ролей в роботі цієї колонки, грає 10 сантиметровий низькочастотний динамік, який створює потужний і одночасно плавний бас. Середньочастотні динаміки працюють вкрай мелодійно, відмінно вписуючись в загальну картину, а високочастотний твіттер, прекрасно прикрашає цю мелодійну гаму детальними високими частотами. Всі ці ретельно налаштовані комплектуючі створюють приголомшливу атмосферу звучання, яка з головою занурює вас в музичний твір, або події фільму. 
Тому, якщо ви бажаєте купити колонки, але не знаєте які вибрати - ми можемо сміливо рекомендувати вам саме акустику від компанії Jamo.

Потужність: 60 Вт

Частотний діапазон, Гц: 76-26000

Розмір: 285 x 156 x 163 мм

Колір: Чорний

Вага: 3 кг

Популярні товари
Click to order