PSB Alpha AM3 Matte White

PSB
PSBAM3MWT
20089,00
грн.
Активна підлогова акустична система від PSB Speakers. Alpha AM3 має 4-дюймовий НЧ-динамік і підсилювач, потужність якого 35 Вт x 2, також в конструкції застосовується 0,75-дюймовий твітер з алюмінієвим куполом з неодимовим магнітом.

Ця акустика проста в налаштуванні та використанні нею, вона надзвичайно універсальна. Слухайте та транслюйте свою улюблену музику за допомогою aptX Bluetooth зі своїх мобільних пристроїв. Просто під‘єднайте та насолоджуйтесь. Можете підключитись до комп'ютера або телевізора, щоб отримати кришталево чистий, природний звук.

Alpha AM3 має кілька режимів звуку. А ті, хто любить вініл, оцінять спеціальний вхід RCA phono. Якщо захочете додати глибших басів, можна також підключити сабвуфер.

Простота встановлення та експлуатації поєднується з універсальністю джерела та розміщення. Дякуючи своїй універсальній конструкції, вона ідеально підходить для розміщення на столі, книжковій полиці або етажерці. Компактні розміри акустики видають потужний, багатий і деталізований звук, який набагато перевершує її розміри та вагу.
Популярні товари
Click to order