Активна акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey

Bowers&Wilkins
BWZEPG
38220,00
грн.
Занадто стильна з ідеальним звучанням стереосистема. Новий Zeppelin - це повноцінна стереосистема в одному корпусі, яка обладнана окремими динаміками лівого та правого каналів, що розташовані навколо центрального великого НЧ-драйвера (сабвуфера). На них працюють підсилювачі, загальна потужність яких 240 Вт.

Міцний корпус зроблений таким чином, щоб забезпечити найліпші акустичні характеристики. Для чудового розсіювання звуку мають мінімальне обрамлення по краях кожного динаміка. В результаті ви отримуєте стереозвук, що наповнює все приміщення, з яким важко конкурувати.

Для забезпечення широкого, просторове та надзвичайно точного звучання, встановлені механічно розв'язані твітери з подвійним алюмінієвим куполом на далеких краях корпусу. Вони повністю ізольовані від вібрацій корпусу, які можуть створювати більші драйвери.

Завдяки новому 150-мм НЧ-драйверу, додані баси (насичені, детальні та вишукані) до відкритого звучання комбінованої системи з високою розподільною здатністю.

Конструкція Zeppelin ретельно оптимізували, щоб триматися подалі від непотрібного «розгойдування» корпусу під час його роботи. Це призвело до більш чистого відтворення звуку та більш швидкої передачі басів. Незрівнянне музичне виконання, чи то з бездротових джерел, чи через стрімінгові сервіси.

Якщо ви захочете відтворювати музику зі свого мобільного пристрою, планшета або комп'ютера, новий Zeppelin підтримує AirPlay 2 і Bluetooth aptX Adaptive. Поціновувачі Spotify можуть отримувати задоволення від зручності Spotify Connect. Це високоякісний звук та просте управління. А ще, Zeppelin можна керувати за допомогою програми Bowers & Wilkins Music. Вона надає моментальний доступ до великої кількості потокових сервісів, включаючи Deezer, Soundcloud, TIDAL та TuneIn. Нові сервіси до цього списку постійно додаються. Також, Zeppelin пропонує вбудовану систему голосового помічника Alexa: немає потреби у будь-яких компонентах з зовні.

Новий та удосконалений Zeppelin доступний у двох варіантах оздоблення - темний та світлий. Тепер також обладнаний підсвічуванням, що регулюється, для створення ефекту обрамлення на металевій підставці.

Коли ви будете мати новий Zeppelin, ви більше не повинні будете вибирати між повнофункціональною бездротовою колонкою (з усіма необхідними стрімінговими сервісами, з елегантним, витончений дизайном) та високоякісним звуком, що заповнює кімнату. Тепер ви можете отримати і те, й інше разом і одразу.

Габарити: 650 х 210 х 194 мм

Вага: 6,5 кг

Популярні товари
Click to order