Активна акустика Klipsch Reference R-51PM

Klipsch
1066255
25612,00
грн.
Відома американська компанія Klipsch випустила нове покоління активних колонок. Продукція Klipsch здобула славу завдяки якості та надійності своєї продукції, чому зраділи прихильники якісної музики.

Якщо ви бажаєте купити музичні Bluetooth колонки саме високої якості, Klipsch це ідеальний варіант.

Дійсно потужна, підлогова компактна акустика, що обладнана фірмовими технологіями від Klipsch, має вбудований підсилювач потужності та бездротову технологію Bluetooth.

Важлива їх особливість, це дуже якісна звукова частина кожної з колонок, завдяки обладнаним потужним сабвуферам. Бас вийшов дуже глибоким та огортаючим вас повністю. Модернізований LTS твіттер вироблений з якісного алюмінієвого сплаву. Завдяки всім цим удосконаленням, звук виходить дуже чистим і деталізованим, без будь-яких спотворень або перешкод.

Klipsch Reference R-51PM мають унікальний зовнішній вигляд. Корпус моделі виготовлений з МДФ листів та оброблений плівкою, яка стійка до подряпин - вініловим покриттям вищого класу. Стінки колонок стилізовані під текстуру дерева.

Klipsch R-51PM створена на основі пасивної моделі R-51M. Ці колонки майже однакові зовні та виготовлені вони були з використанням однакових фірмових технологій.

Хочете кінотеатр у себе вдома? Це легко, з Klipsch Reference R-51PM. Завдяки великій кількості різного роду портів і входів, є чудова можливість створити справжній кінотеатр у себе вдома, зі звуком, який занурить вас у атмосферу фільму.

Потужність, Вт: 120

Частотний діапазон, Гц: 68-21000

whd: 178x338x232 mm

Weight: 9600 g

Популярні товари
Click to order