Bluesound PULSE FLEX 2i Black

Bluesound
BSPULSEFLEX2IBK
16399,00
грн.
18000,00
грн.
Представник канадської компанії Bluesound. Усі мультирумні пристрої нового покоління об'єднані у модельний ряд Gen 2i. Вони обладнані двома смугами Wi-Fi, підтримують технологію AirPlay 2, сучасні кодеки Bluetooth і мають удосконалене посилення та якість звучання, к порівнянні з попередниками.

Що означає літера «і» в індексі моделей? Моделі підтримують AirPlay 2 та мають в наявності приймач Qualcomm CSR8675, завдяки якому, девайси можуть як відправляти сигнал на інші пристрої, так і отримувати сигнал по Bluetooth. Ви можете транслювати музику з AirPlay 2 відразу на кілька динаміків за допомогою технології. А ще, можете об'єднувати в систему пристрої старшої серії (NODE, POWERNODE, PULSE SOUNDBAR+).

BlueSound Pulse Flex 2i обладнаний аналоговим входом на роз'єм minijack, який суміщений з оптичним цифровим входом toslink. Завдяки цьому, ви, наприклад, можете підключити до пристрою телевізор або ігрову консоль.

Гортати фонотеку та відтворювати її - суцільна насолода. Для керування регулюванням гучності та відтворенням музики, створено невелику керуючу панель. Проте, лише за допомогою безкоштовного фірмового додатка Bluesound App можна використовувати пристрій. Додаток реалізовано для пристроїв як iOS, так і Android.

Bluesound PULSE FLEX 2i - це двосмугова акустична система, яка гарантує найкращу продуктивність та портативність. Якщо ви поставите BlueSound Pulse Flex 2i в будь-яке місце у вашому будинку і там є електрична розетка, то ваша улюблена музика завжди буде поруч.

Саме в цих моделях найбільш бажаним та задіяним буде вбудований модуль Bluetooth. Акустичні системи, як і інші моделі лінійки, обладнані такою ж цифровою платформою, а це означає, що вони здатні самостійно відтворювати матеріал із глобальної або домашньої мережі, а також із зовнішніх накопичувачів з інтерфейсом USB. Керування можливе оригінальним додатком не лише під Android та iOS, але й для Amazon Kindle.

Саме відтворення музичних програм із мережевих ресурсів загального користування можливе за допомогою таких операційних систем: Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8, Apple Macintosh. Також є підтримка таких «хмарних» сервісів: HighResAudio, WiMP, Rdio, Slacker Radio, Qobuz, JUKE, Deezer, Murfie, Napster, HDTracks, Spotify, TIDAL, Rhapsody. Безкоштовне Інтернет-радіо TuneIn Radio, iHeartRadio.

Якщо хочете отримати повне звукове стерео, розмістіть пару акустики в кутах великої кімнати. Ви можете один розмістити на полиці в будинку, а інший віднести на внутрішній двір. Така гнучкість у використанні не залишить вас байдужими.

До 8 годин безперервоної роботи забезпечує додатковий акумулятор. З Bluesound Ви завжди будете насолоджуватись відтворенням HiFi майже в будь-якому місці, де захочете.

Популярні товари
Click to order