Sonos Five White

Sonos
FIVE1EU1
37990,00
грн.
Sonos Five - це сучасна потужна високоякісна акустична система. Має вишуканий дизайн у мінімалістичних тонах. Завдяки ледь помітному розміщенню логотипу та поєднанню кольорів грат та корпусу, Five має ту ж вишукану естетику, що і вся остання лінійка Sonos.

Залежно від потреб та місця розміщення, систему можна встановлювати як горизонтально, так і вертикально. Система автоматично перенастроюється відповідно до обраної орієнтації. Також, на трьох сторонах корпусу є прогумовані ніжки.

Five – це найбільша система Sonos. Вона містить в собі справжній вибух емоцій і дозволить стати одним цілим із тою композицією, яка відтворюється. Насолоджуйтесь неперевершеним звуком студійної якості з підтримкою глибокого насиченого басу від трьох низькочастотних динаміків, укладених в унікальну архітектуру корпусу, що запобігає ревербірації та відлуння. Три низькочастотних динаміки працюють разом з трьома високочастотними задля досягнення чудового поділу голосових і інструментальних звуків, які не настільки були чутні раніше. Баси глибокі, чисті та справжні.

Фазовані динаміки надають широку сцену звучання та розподіл звуку на лівий, центральний та правий канали. Five дозволяє почути емоцію, енергію та пристрасть виконавця оригінальної композиції.

Всередині системи покращена потужність процесора, збільшений об'єм пам'яті та обчислювальна потужність, вбудований стандарт BLE (Bluetooth Low Energy), NFC (Near Field Communication) та оновлене бездротове радіо для покращеного wifi з'єднання.

Використовуйте 3.5мм роз'єм для підключення програвача та відтворення з телефону, комп'ютера, вінілових та інших музичних джерел. Коли програвач підключений до Five, музику можна транслювати на будь-яку із систем Sonos в будинку. Дротове підключення допомагає системі Five автоматично визначати початок програвання, а це означає, що ви зможете почути композицію як тільки голка торкнеться платівки.

Ви можете керувати своєю акустичною системою, як захочете. Використовуйте програму Sonos App або транслюйте аудіо безпосередньо зі свого девайсу Apple використовуючи Airplay 2. Якщо є бажання керувати голосом, систему Five можна об'єднати зі смарт колонками Amazon Echo або Google Assistant і використовувати голос для керування музикою, подкастами, радіо та іншим.

Відтворює 72 музичні сервіси. Постійно оновлюються програмні забезпечення, тому вдосконалення неминуче.

Sonos Five має компактний і універсальний дизайн, тому ця акустична система ідеально буде себе почувати у приміщеннях з обмеженим простором.

whd: 364x154x203 mm

Weight: 6360 g

Популярні товари
Click to order