Bowers & Wilkins Formation Duo White

Bowers&Wilkins
BWFD51W
199134,00
грн.
Двосмугова модель B&W Formation Duo відноситься до прогресивної бездротової акустичної лінійки Formation. Колонка використовує дюймовий твітер з легким міцним куполом з карбону, який розмістили в окремий подовжений футляр, що має обтічну форму, закріплений на верхній частині корпусу, і захищений металевою сіткою. Такий же ВЧ-випромінювач застосовується у 700-ій серії акустичних систем B&W.

Для передачі середніх та низьких частот в B&W Formation Duo задіяно 165-міліметровий драйвер з дифузором Continuum, який запозичили у спікерів 800-ої лінійки. Необхідну жорсткість дифузору забезпечує материіал, з якого він зроблений (легкий композит зі спеціальним покриттям). В результаті, згідно з інформацією компанії B&W, забезпечено точні та виразні середні частоти. СЧ/НЧ-драйвер захищений круглим металевим грилем та навантажений на вбудований 125-ватний підсилювач. Твітер також підключений до окремого вбудованого підсилювального модуля, потужність якого 125 Вт.

Модель B&W Formation Duo зібрали в акуратний закритий інертний корпус із каркасною структурою та плавними лініями. Виготовленому із міцного композиту на основі поліпропілену та дерев’яного волокна. Кнопки управління розміщені в нижній частині фасаду АС. У конструкції використовується DSP-процесор та динамічний еквалайзер. Колонки працюють у стереопарі.

Підтримується універсальна мережна платформа Roon, а для відтворення аудіофайлів, що зберігаються в локальній мережі, можна використовувати не тільки бездротове, але й дротове підключення через LAN-порт. Спікери мають вбудований Wi-Fi і мають на борту контур Bluetooth, який підтримує кодеки SBC, AAC і aptX HD. Доступний потоковий онлайн-сервіс Spotify Connect та протокол AirPlay 2 для бездротової роботи з гаджетами Apple.

Одна з головних особливостей спікерів B&W Formation Duo полягає в їх здатності інтегруватися в відокремлену бездротову мережу, що використовує фірмову технологію Formation і не залежить від домашніх Wi-Fi-мереж. Всі пристрої Formation таким чином, взаємодіють один з одним за допомогою спеціальних приймачів-передавачів, які постійно синхронізуються. Результатом є забезпечення ідеальної координації та мінімальні затримки для всіх спікерів Formation, що не перевищують однієї мікросекунди. При цьому доступна передача сигналу як 24 біт/96 кГц, а забезпечити швидке налаштування та керування всіма функціями B&W Formation Duo допомагає фірмова програма Bowers & Wilkins Home, яка встановлюється на планшети або смартфони з ОС iOS або Android.

Потужність: 125 Вт

Частотний діапазон, Гц: 25-33000

Кількість смуг: 2

Колір: Білий

Габарити: 395 х 197 х 305 мм

Вага: 12,5 кг

Популярні товари
Click to order