Harman Kardon Citation Tower

Harman Kardon
HKCITATIONTWRGRYEU
104999,00
грн.
Harman Kardon Citation Tower – це розумна Hi-Fi акустична система преміум-класу, яку створено для поціновувачів музики. Citation Tower – це новинка у домашньому звуку з стильним та витонченим дизайном. Тканина високої якості має домішки вовни (виробництво Kvadrat), вона відштовхує бруд і є вогнестійкою.

З цією акустикою ви маєте можливість насолоджуватись музикою в кількох приміщеннях. Потрібно тільки додати допоміжні динаміки Citation, щоб музикою заповнився весь будинок. У вас також є можливість відтворювати одну і ту ж або різну музику в різних приміщеннях та керувати нею з планшета чи за допомогою смартфона.

Citation Tower забезпечує найкращий 2-канальний стереозвук із чистими високими частотами та глибоким насиченим басом.

Для зручного користування є можливість керувати пристроєм за допомогою голосового помічника Google Assistant. Розплануйте з ним свій день, поставте запитання та отримайте відповіді, відтворюйте музику, керуйте розумним будинком та розважайтесь за допомогою цього помічника!

Citation Tower має повнокольоровий сенсорний екран, поєднує в собі новинки домашнього звуку та завжди приділяє увагу до деталей у дизайні. Це забезпечує витончений зовнішній вигляд та звук високої якості. Поціновувачі музики будуть мати доступ до більше ніж 300 музичних сервісів та високоякісного відтворення потокового аудіо. Все це завдяки вбудованій технології Chromecast.

Вже майже 65 років компанія Harman Kardon дарує своїм клієнтам розкішний звук, який дозволяє моментально поринати в музику. Citation – це неймовірний вибух емоцій та перший продукт преміум-класу у своєму роді.
Популярні товари
Click to order