Акустична колонка Beosound Edge, Aluminium

Bang&Olufsen
1666113
151400,00
грн.

Інтелектуальний сенсорний інтерфейс

У Beosound Edge реалізовано інтуїтивне керування дотиком та рухом.

Акустична система реагує на вашу присутність. У міру того, як ви наближаєтеся до колонки, завдяки датчикам наближення сенсорна алюмінієва поверхня оживає та підсвічується. І далі ви можете відтворювати, зупиняти чи пропускати треки простим дотиком до поверхні. Після цього підсвічування основних елементів керування знову згасає, якщо вони не використовуються.

Регулювання гучності

Управління Beosound Edge зачаровує. Ви інстинктивно відчуваєте бажання розгойдувати коло, що балансує, — і це саме те, що потрібно зробити.

Акустична система Beosound Edge відкалібрована так, щоб розпізнати силу вашого дотику, змінюючи гучність при розгойдуванні колонки вперед-назад, навіть якщо вона встановлена ​​за допомогою кріплення настінного. Легке похитування змінює гучність помірно. Більш інтенсивний рух також пропорційно збільшить або зменшить гучність.

Незважаючи на динамічність руху, колонка завжди повертатиметься у вихідне положення. Ідеально збалансований дизайн. Чудово збалансований звук.

Потужний звук

Beosound Edge забезпечує дійсно потужне звучання в компактному дизайні. Всередині корпусу Beosound Edge встановлено шість підсилювачів класу D. Змініть напрямок звуку. Змініть атмосферу.

Для штилю та для шторму

В основі акустичної системи є інноваційний дизайн Active Bass Port (активний басовий порт). Революційна технологія Bang&Olufsen, яка дозволяє Beosound Edge забезпечити безпрецедентну потужність для невеликих габаритів системи. Дивіться на передню панель і спостерігайте, як порт закривається за невеликої гучності і відкривається, коли музика грає голосно, ефективно змінюючи акустичні можливості динаміка.

Музика для кожного

Можливість відтворення звуку в дві сторони дозволяє направити звук в одну сторону більш камерного прослуховування. Вибір всеспрямованого режиму True 360 ​​заповнить всю кімнату тим самим знаменитим звуком Bang & Olufsen, щоб їм могли насолоджуватися навколо.

Свобода відтворення

Beosound Edge надає максимальну свободу в тому, яким способом відтворювати музику. Це бездротова система "все-в-одному" з легкою передачею музики через AirPlay 2, вбудований Chromecast або Bluetooth. Завдяки інтегрованій технології Multiroom Edge також дозволяє об'єднувати кілька акустичних систем по всьому будинку в одну бездротову аудіосистему.

Мінімалістичний дизайн

Уявіть собі монети, що елегантно балансують на боці, майже готові покотитися. Beosound Edge – перший продукт Bang & Olufsen від відомого дизайнера освітлення Майкла Анастасіада (Michael Anastassiades) та справжнє свідчення його мінімалістського підходу до дизайну. Його мета при створенні Beosound Edge полягала у тому, щоб усунути візуальну складність та прибрати зайві елементи для створення позачасового об'єкта, який вразить уяву.

Встановіть Beosound Edge на підлозі або на стіні за допомогою настінного кріплення для чудового мінімалістського образу, який доповнює ваш інтер'єр. Навіть коли ви встановлюєте систему на стіні, можна контролювати гучність за допомогою дотику.

Потужність, Вт: 800

Частотний діапазон, Гц: 20-20000

Колір: Срібний

Розмір: 502 х 130 мм

Вага: 13 кг

Популярні товари
Click to order