Активна, портативна акустика Bang & Olufsen Beosound Level Gold Tone Alu/Light Oak 2

Bang&Olufsen
1624722
78900,00
грн.
Портативна Wi-Fi колонка
Чудовий звук у портативному корпусі з мінімалістичним дизайном і автономною роботою від акумулятора до 16 годин. Beosound Level — незвичайна універсальна домашня аудіосистема.
Чудовий звук, створений для переміщення
У будь-якій кімнаті. У будь-якому положенні. У будь-який час. Beosound Level дає змогу по-новому переміщатися по будинку разом із музикою без погіршення якості звуку. Насолоджуйтесь бездоганним звучанням, оформленим у гарному портативному дизайні.
Адаптована акустика
Потужна система з п'ятьма динаміками забезпечує поглинальний, повнодіапазонний звук, який адаптується залежно від положення колонки. Відкрийте для себе динамічні баси в разі горизонтального розміщення, неперевершену чіткість за вертикального розміщення або обволікальну звукову атмосферу в разі встановлення на стіні. Активна компенсація розміщення в кімнаті дає змогу Beosound Level адаптувати якість звуку до будь-якого простору: великому або маленькому, жвавому або мінімалістичному. Результат: завжди чітке та деталізоване звучання.
У горизонтальному положенні
Лежачи на тильній стороні, Beosound Level привертає загальну увагу. Колонка автоматично збільшує ширину звукового пучка, щоб охопити всіх слухачів у будь-якому куточку кімнати.
У вертикальному положенні
Насолоджуйтесь деталізованим, розсіяним звуком, коли Beosound Level розміщений у вертикальному положенні. Колонка відкриває перед собою звукову панораму для насиченого стереозвучання.
Розміщення на стіні
Додаткове настінне кріплення забезпечує можливість установлення Beosound Level на новому місці. У разі розміщення на стіні колонка відтворює бездоганний звук, що заповнює всю кімнату під час заряджання.
Компактний та ідеально портативний
Завдяки мінімалістичному дизайну в скандинавському стилі, в основі Beosound Level — естетика, практичність і довговічність. Органічно вбудована ручка забезпечує легке захоплення, а стійкість до пилу і бризок IP54 означає, що Ви можете з упевненістю розміщувати її де завгодно. Ця витончена колонка, що забезпечує до 16 годин автономної роботи від акумулятора, прикрашає собою будь-яку кімнату, до якої вона переміщається.
Створена довговічною
Кожна деталь Beosound Level була обрана з розрахунком на довговічність. Від високоякісної алюмінієвої рамки, виготовленої в Данії, до модульної конструкції, що дає змогу замінити акумуляторну батарею, міняти тканинні та дерев'яні панелі та багато іншого. Екологічність і можливість перевірки походження матеріалу відбиваються в адаптованості дизайну корпусу, а також у таких матеріалах, як-от наш високотехнологічний полімер.
Бездоганна стильна зарядка
Насолоджуйтесь простою й елегантною зарядкою завдяки продуманому круглому штекеру. Магнітне замикання в поглибленні на тильній стороні колонки — саме по собі приємне враження.
Інтелектуальні вбудовані елементи керування
Взаємодійте з Beosound Level за допомогою непомітних сенсорних кнопок, бездоганно інтегрованих в алюмінієву рамку. Вбудований датчик наближення дає змогу поверхні керування з'являтися тільки за потреби та плавно затухати після використання. Датчик освітленості завжди забезпечує потрібну яскравість.

Потужність, Вт: 105

Частотний діапазон, Гц: 39-23000

Колір: Золотий

Розмір: 348 х 230 х 56 мм

Вага: 3,3 кг

Популярні товари
Click to order