Акустична колонка Beosound 2, Aluminium

Bang&Olufsen
1666712
130900,00
грн.

Bang & Olufsen BeoSound 2

 

Бездротова акустична система. Колонка, яку називають старшою сестрою «BeoSound першого» апарату від Bang & Olufsen.


«BeoSound другий», природно, вище «за зростанням» – масивніший та потужніший. Арсенал динаміків на борту системи включає твітер діаметром 3/4 дюйма, пару 2-дюймових СЧ-динаміків та массивний (5.25") вуфер.


Традиційно для B&O для кожного елемента системи, відповідальному за свою смугу частот, передбачений окремий підсилювач класу D.


Основними "операторами" енергоресурсу є модулі, які забезпечують бездротову передачу потокового аудіо з протоколів Bluetooth або Wi-Fi; використовуються попередньо встановлені технології AirPlay, DLNA, Google Cast.


Інженери B&O не стали навіть намагатися живити збільшені потужності від акумулятора, тому BeoSound 2 працює виключно від мережі. Апарат, як і раніше, легко перемістити в будь-яку частину будинку, однак через відсутність вбудованого елементу живлення він втратив характеристику «портативний».

 

Використання девайса на відкритому повітрі вимагає виконання умов пило- та вологозахищенністю, тому коректно буде стверджувати, що «BeoSound другий» – переважно кімнатний варіант, який є не лише прикрасою інтер'єру, але і його «родзинкою».


В порівнянні з молодшою моделлю апарат обзавівся додатковим 3,5-мм лінійним входом. Це цілком логічно – використовувати значно збільшений звукопідсилювальний потенціал пристрою для кабельного з'єднання з аналоговими та цифровими джерелами.


BeoSound 2 – маленька звукова вежа, голос якої здатний досягти найдальших куточків великого приміщення. А також стримінгова система, яка тримає зв'язок з гігантськими сервісами музичного контенту: Spotify Connect, QQ Music, TuneIn та Deezer. За допомогою фірмового ПЗ BeoMusic App звук може бути направлений на будь-яку з мультирум-систем B&O, які є частиною розумного будинку.


Другим по значущості інструментом управління (якщо першим вважати віддалене управління через додаток, встановлений на смартфон/ноутбук/планшет) виступає рука власника. Верхня площина пристрою реагує на дотики (вибір джерела, Старт відтворення / Пауза / Стоп) і жести (ковзання пальця поперек диска управління гортає треки, обертання – додає або зменшує гучність).


У BeoSound 2 реалізована ідея 360-градусного розсіювання звуку. Немов звеселяючий феромон, музика займає весь наявний в її розпорядженні обсяг, породжуючи в душі захват.


Досконалій зовнішності – досконалий звук. Заключна фраза – недосконала через тавтологію слова «досконалий», яке і двічі, і тричі не буде зайвим, адже стосовно BeoSound 2 «Досконалість» – це точна характеристика девайсу, до якої годі й підбирати синоніми.

Потужність, Вт: 105

Частотний діапазон, Гц: 35-24300

Колір: Алюміній

Розмір: 196 х 431 мм

Вага: 4,1 кг

Популярні товари
Click to order