Sonos Move Black

Sonos
MOVE1EU1BLK
25990,00
грн.
Sonos Move – це потужна бездротова колонка, призначена не тільки для прослуховування у приміщенні, але й на вулиці. Слухайте музику, де завгодно. Це повноцінна портативна колонка, яку легко брати та переносити завдяки ергономічній злучній ручці.

Це перша колонка Sonos, яка підтримує не лише бездротове WiFi-з'єднання, а ще і потокову передачу через Bluetooth.

Керувати можна будь-яким зручним способом. За допомогою голосу, або через Sonos, або Apple AirPlay 2, коли ви знаходитесь вдома. Ви також можете керувати акустичною системою, використовуючи елементи керування на пристрої. Якщо ви підключені до WiFi, вбудований голосовий помічник (Google Assistant і Amazon Alexa) допоможе відтворювати музику, отримувати відповіді на свої запитання, встановлювати будильники, перевіряти новини та багато іншого - все це ви можете робити без допомоги рук.

Колонка має напрочуд ідеальне звучання. Глибокі баси, широку звукову сцену та автоматичне налаштування Trueplay, яке ідеально налаштовує звучання відповідно до вашого положення та тієї музики, яку ви слухаєте.

Ємний акумулятор Sonos Move дозволяє відтворювати глибокий потужний звук до 10 годин без перерви. Встановіть колонку на зарядну базу для швидкого заряджання, і ви можете продовжувати програвати музику. Або використовуйте будь-який сумісний зарядний пристрій USB-C для заряджання.

Ще однією особливістю колонки, є міцність та надійність її корпусу. Не хвилюйтесь про випадкові падіння або удари. Вона не боїться поганої погоди, можете брати її з собою скрізь, у тому числі на пляж або басейн. Акустична система має ступінь захисту IP56, що дозволяє їй витримувати вплив будь-якої вологості, різких температурних коливань та ультрафіолетових променів. Подорожуйте та насолоджуйтесь відмінним звучанням на свіжому повітрі, в літаку або вдома.


whd: 160x240x126 mm

Weight: 3000 g

Популярні товари
Click to order