Підлогова Акустика. Bowers&Wilkins 704 S2 Satin White

Bowers&Wilkins
BW704S2SW
155030,00
грн.
Спікер B&W 704 S2 - наймолодша підлогова акустична система у новій лінійці 700. Модель має меньші розміри порівняно зі своїми старшими версіями та використовує такі ж інноваційні технології, як у верхній лінійці 800 Series Diamond.

Дана акустика здатна забезпечити дійсно насичене звучання, заповнюючи собою приміщення малого та середнього розмірів. І це не дивлячись на свої відносно компактні габарити.

Новий дюймовий твітер з міцним карбоновим куполом відповідає за передачу ВЧ. Він має непросту конструкцію та спроектований навмисно для 700-ої серії. Його частота зламу знаходиться в межах 47 кГц. Випромінювач повністю готовий для роботи з Hi-Res-аудіо та гарантує високий показник верхньої межі частотного діапазону. В результаті його використання, звучання стає більш чітким та насиченим. За своїми показниками, динамік істотно перевершує високочастотні випромінювачі із подвійним алюмінієвим куполом, які були до цього.

У середній смузі працює 130 мм драйвер з жорстким конусним дифузором Continuum, для створення якого використовують спеціальний матеріал - тканий композит з особливим покриттям. За словами творців,
цей матеріал в рази краще ніж кевлар
справляється з покладеними на нього завданнями.

Тут також використовується фіксований підвіс FST, який скорочує час відгуку. При цьому сам СЧ-драйвер знаходиться в окремому внутрішньому відсіку та повністю розв'язаний з передньою панеллю акустичної системи. Динамік приєднується до тильної панелі корпусу та використовує як елементи кріплення стрижень із пружиною. В результаті такої конструкції, вплив вібрацій корпусу на передачу СЧ-діапазону зводиться до мінімуму.

Дифузор має збільшену товщину у найбільш критичних для появи вигинів та інших деформацій місцях. Завдяки цьому гарантується необхідна міцність, жорсткість та досягається лінійний поршневий рух. У НЧ-секції встановлено два 130 мм вуфери, які обладнані дифузорами з профілем Aerofoil. Як наслідок, бас стає більш чітким, глибоким та динамічним.

В тильну стінку колонки вбудована труба фазоінвертора Flowport. Вона мінімізує турбулентність та зменшує шум повітря, що виходить. До нижньої частини корпусу під‘єднали плиту, яка збільшує його стійкість. До плити також ви можете прикріпити ніжки з гумовими ковпаками або шпильками.

Стрункий та добре демпфований корпус B&W 704 S2 має елегантний дизайн і добре поєднується з сучасними інтер'єрами. Доступні три варіанти обробки акустики.

Потужність, Вт: 150

Опір, Om: 8

Динаміки: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 43-33000

Чутливість, дБ: 88

Габарити: 959 х 252 х 277 мм

Вага: 18,5 кг

Популярні товари
Click to order