Акустика центрального каналу. Bowers&Wilkins HTM72 S2 Rosenut

Bowers&Wilkins
BWHTM72S2R
47730,00
грн.
Велика високоякісна акустична система центрального каналу, яка обладнана двома басовими драйверами та FST середньочастотником з дифузором Continuum.

Спеціально для Серії 700 була розроблена нова технологія - твіттер з карбоновим куполом Carbon Dome. Він здатен забезпечувати істотне покращення порівнюючи з подвійним алюмінієвим куполом, при цьому, відсувається частота 1-го резонансу до 47 кГц.


Вперше використаний у Серії 800 Diamond дифузор Continuum є найбільшим кроком вперед СЧ-динаміків після появи кевлару. Його плетений матеріал з покриттям гарантує точно контрольовані резонанси. Це надає більш відкриті та нейтральні середні частоти.

Профіль Aerofoil, розрахований завдяки сучасним методам комп'ютерного моделювання, забезпечує високу міцність та жорсткість там, де саме вона найбільше потрібна. В результаті ви отримуєте насичений та динамічний бас.

Обирайте акустику B&W HTM72 S2, якщо вам необхідно розмістити відмінний домашній кінотеатр у не дуже великому приміщенні. При використанні цієї колонки, використовували ті ж комплектуючі та технічні рішення, що й для старших моделей серії 700. Однак, за рахунок менших розмірів корпус ідеально впишеться навіть в інтер'єр вітальні.

Корпус колонки має глибоке внутрішні демпфування. Завдяки цьому, виключається фарбування звуку на високих гучностях.

Варіантів обробки B&W HTM72 S2 є три варіанти: в чорному, білому лаку або рожевому дереві.

Потужність, Вт: 120

Опір, Om: 8

Динаміки: 3

Кількість смуг: 2

Частотний діапазон, Гц: 48-33000

Чутливість, дБ: 87

Габарити: 166.5 х 480 х 260 мм

Вага: 9,11кг

Популярні товари
Click to order