Полична акустика Paradigm Premier 100B Black

Paradigm
PRDGMP100BB
53720,00
грн.
Долучіться до досконалості, створеної в Канаді. Ексклюзивні аудіо технології, втілені в Paradigm Premier, підтримуються провідним аудіо-виробником у галузі для забезпечення найвищої продуктивності у цьому класі.

Новаторський дизайн, вдосконалені матеріали та новітні прийоми конструювання зробили Paradigm міжнародним лідером у сфері гучномовців. Від найбільше розкуповуваної серії Performance до сенсаційної серії Monitor, шикарних сабвуферів, надмірних спотворень, значного прокручування та значної прозорості. За виняткове звучання, гучномовці від Paradigm визнані в усьому світі.

Полична акустика Paradigm Premier 100B є двосмуговою з тиловим фазоінвертором у вигляді труби. Фірмовий широкосмуговий динамік працює в низькочастотної і середній смузі. Він має дуже легкий, але при цьому жорсткий поліпропіленовий дифузор 140 мм, який закріплений на рельєфний підвіс з термопластичного еластомеру. Це технологія Active Ridge Technology (ART) значно знижує спотворення звучання. Завдяки глибокому ходу драйвера, ми отримуємо дуже вражаючий насичений та глибокий бас. Не дивлячись на свої невеликі розміри, а також на діаметр НЧ дифузора, колонка звучить гідно, навіть в стерео режимі і для відтворення "складних" музичних композицій. Для підвищення своєї працездатності, продуктивності та зносостійкості в критичних режимах роботи, високочастотний драйвер 25 мм мягкокупольный X-PAL ™ охолоджується за допомогою феромагнітної рідини.

Акустична пара Premier 100 використовується у невеликих за площею приміщеннях у якості навколишнього акустики багатоканальної системи домашнього кінотеатру. Враховуючи хороший музичний потенціал Premier 100B, її можна використовувати, як поличкові стерео колонки. В такому випадку, ви можете отримати дуже висококласний стереокомплект.

Характеристики Акустики Paradigm Premier 100B
Частотний діапазон: 84Гц-22кГц (±2dB),
Чутливість: 90дБ,
Номінальний опір: 8 Ом,
Рекомендована потужність: 15Вт - 130Вт,
Габарити: В282 x Ш169 x Г239,
Вага: 5,85 кг.

Потужність, Вт: 130

Частотний діапазон, Гц: 68-25000

Чутливість, дБ: 90

Колір: Чорний

Габарити: 282 x 169 x 239 мм

Вага: 5,85 кг

Популярні товари
Click to order