Підлогова акустика Paradigm Monitor SE 8000F Black

Paradigm
PRDGMMSE8000FB
81120,00
грн.
Monitor SE 8000F - це 5-драйверний, 3-смуговий фазоінвертор. Він обладнаний технологіями, які можна знайти в гучномовцях, вартість яких набагато дорожча. Paradigm відомий також умінням прорахувати свою акустику так, що фірмове звучання доповнює точність, яка властива справжньому Hi-Fi - системам високої точності відтворення.

Старша модель серії Monitor, Monitor SE 8000F, яка створена канадською компанією Paradigm, відома своїм математичним підходом до створення чіткої акустики. Вона очолює ряд шести моделей, які об'єднані ознаками серії, загальними технологіями та елементами. Ці системи відносяться до бюджетного класу, але канадцям під силу здобувати якісне звучання за доступними коштами.

У системах Monitor SE використовуються фундаментальні дослідження Paradigm у галузі науки про звук. Сучасні дослідження спрямовані на розкриття істинної природи звуку та людського слуху. Результати впливають на дизайн та характеристики акустики Paradigm, вони призвели до виникнення багатьох інноваційних матеріалів та запатентованих аудіотехнологій, які тепер використовуються у цих системах.

Передусім, Monitor SE 8000F, як взагалі вся акустика Paradigm, створені забезпечити реалізм в аудіо, що не має різниці з живим виступом реалістичного звучання та доступне в будь-якому місці для прослуховування. Monitor SE 8000F, окрім застосування у звичайному стерео, готові також створити захоплюючі ефекти та реалістичні деталі у складі систем домашнього кінотеатру.

Як і всі системи серії Monitor модель SE 8000F отримала купольні твітери з мембранами з чистого алюмінію X-PAL. Це динамічні драйвери з ферорідкісним демпфуванням/охолодженням. Вони мають захист запатентованою акустичною перфорованою фазовирівнюючою лінзою PPA, яку можна побачити в передових моделях бренду. Цей ексклюзивний дизайн діє як удосконалена фазова заглушка, яка стаорена для блокування широкого діапазону частот, що не збігаються по фазі, що в свою чергу збільшує та згладжує вихідний сигнал, не надаючи звуку тих фарб, яких він вартий. Фірмова технологія PPA Lens, візуально приваблива та функціональна одночасно, що покращує звук і захищає твітер від пошкоджень.

Драйвери, обладнані поліпропіленовими дифузорами з мінеральним наповненням відповідають за низькі та середні частоти SE 8000F. Інвертовані пилезахисні ковпачки допомагпють їх стати легше у поєднанні з жорсткістю. У Monitor SE 8000F встановлений один середньочастотник калібром шість із половиною дюймів. За низькі частоти відповідають три 8-дюймові вуфери, завдяки яким, баси звучать насичено та потужно.

Колонки Monitor SE 8000F отримали два спрямованих назад порти фазоінвертора, розташовані симетрично щодо горизонтальної осі. Для більшої стійкості чотири опори корпусу трохи винесені за габарит, а це забезпечує краще відтворення низькочастотного діапазону. Термінали акустичного кабелю встановлені на втоплених у корпус майданчиках.

Дизайнерський вигляд колонкам надає обрамлення динаміків Downroll. Вони чудово поєднуються з будь-яким сучасним інтер'єром. На це спрямовано й оздоблення пропорційних, стриманих корпусів, які доступні у глянсовому білому або матовому чорному кольорі.

Отже, Monitor SE 8000F – це демократичні, але в той же час, флагманські системи, здатні створити справжнє свято звучання. А параметри частотних меж та чутливості говорять про високий рівень розробки.

Технічні характеристики:
Тип: підлоговий 5-драйверний, 3-смуговий фазоінвертор
Діапазон частот на осі з нерівномірністю: від 45 Гц до 21 кГц, ± 3 дБ
Діапазон частот 30 ° від осі, з нерівномірністю: ± 3 дБ від 45 Гц до 17 кГц
Твіттер: 1” (25 мм)
Драйвер середньої частоти: 6 1/2” (165 мм)
Низькочастотний драйвер: 3 шт. 8-дюймових (203 мм)
Низькочастотна межа: 35 Гц (DIN)
Кросовер: пасивний 2-го порядку
Частоти кросовера: 3,0 кГц та 800 Гц
Імпеданс: сумісний з 8 Ом
Відповідний діапазон потужності підсилювача 15 - 150 Вт
Максимальна вхідна потужність 150 Вт
Варіанти оздоблення: матовий чорний, білий глянсовий
Вага однієї: 32,2 кг
Розміри: 116,5 x 29,8 x 44,93 см

Потужність, Вт: 150

Частотний діапазон, Гц: 45-21000

Чутливість, дБ: 95

Колір: Чорний

Габарити: 1165 x 298 x 449.3мм

Вага: 32,2 кг

Популярні товари
Click to order