Акустика Paradigm Millenia™ LP Trio

Paradigm
PRDGMMLPTRIO
50200,00
грн.
Саундбар Paradigm Millenia LP Trio Black - це підвісна пасивна універсальна акустична система. Вона являється найтоншою моделлю серії Millenia і найтоншою настінною HI-Fi акустикою серед тих, які доступні на ринку. При своїй глибині всього лише в 4,4 сантиметри вона має можливість вбудовування в стіни, новітні прийоми конструювання, новаторський дизайн, а також в ній використані вдосконалені матеріали деталей і компонентів, які застосовуються в старших серіях Paradigm.

Акустична система обладнана 25-ти міліметровим дифузором S-PAL, куполи якого покриті шовком та розташованим у круглому рупорі невеликої глибини. Завдяки низькій масі рухомої системи та використанню анодованого алюмінію, колонки відрізняються високою жорсткістю із чудовим звучанням, яке відрізняється своєю чіткістю та рівністю.

Наявність круглого рупора підвищує ефективність роботи та вирівнює діаграму спрямованості. Два 80-ти міліметрових НЧ/СЧ динаміка мають полімерні дифузори з наповненням зі слюдяного композиту, що має видатні властивості, що демпфують. Така конструкція відрізняється щільним і потужним басом, а також він є ідеальним при відтворенні музики та саундтреків кінофільмів.

Ультратонкий корпус акустичної системи Paradigm Millenia LP виготовлений з екструдованого алюмінію, що дозволяє суттєво знизити вагу та габаритні розміри системи без шкоди для звукових характеристик. Наявність викривленої геометрії стін кабінетів призначена не тільки для покращення дизайну, але і для забезпечення додаткової структурної цілісності. Гучномовець втілює безкомпромісну якість звучання та чудовий дизайн нового покоління, який чудово поєднується із зовнішнім виглядом сучасних плоскопанельних телевізорів. Він може розташовуватися як вертикально, як фронтальні стереоколонки, так і горизонтально, для використання в якості акустики центрального каналу.

Характеристики Саундбар Paradigm Millenia LP Trio Black:
Навісна акустична система
Акустичне оформлення: Фазоінвертор із пасивними радіаторами
Потужність номінальна, Вт: 65
Потужність рекомендована Вт: 15 - 130
Чутливість, дБ: 92
Опір, Ом: 8
Частотний діапазон, Гц – кГц: 150 – 20
Кількість динаміків, шт: 9
Кількість смуг, шт: 2
Динамік ВЧ: 3 х 25 мм, S-Pal dome
Динамік СЧ: 4 х 114 мм, 2 х 37 мм
Фазоінвертор: Є
Частота розділу кросовера, Гц/кГц: 125
Країна (головний офіс): Канада
Колір: Чорний (Black)
Розміри (ШхВхГ), мм 122 х 162 х 51
Вага, кг 5,9

Тип: Пасивниий

Потужність: 130 Вт

Частотний діапазон, Гц: 150-20000

Чутливість, дБ: 92

Колір: Чорний

Габарити: 1220 x 162 x 51 мм

Вага: 5,9 кг

Популярні товари
Click to order