Підлогова акустика Paradigm Premier 800F Espresso Grain

Paradigm
PRDGMP800FEG
129880,00
грн.
Виробляючи акустичні системи Paradigm, застосовуються просунуті технології та роки досліджень та напрацювань. Цей канадський бренд може похвалитися багатьма патентами в галузі акустики.

Paradigm Electronics Inc. має одну з найбільших науково-дослідних лабораторій у всій Північній Америці і входить до складу національної наукової ради Канади NRC-CNRC. Більш того, цей виробник є власником кількох світових брендів преміум класу, таких як, наприклад, однойменний Paradigm, електроніка Anthem та Hi-End електростатична акустика Martin Logan.

Вся модельна лінійка Paradigm Premier Series розроблена з "нуля" та створена, включаючи всі компоненти, на власному заводі в Канаді. Так до послужного списку компанії додалося ще кілька винаходів, патенти яких поширюються на технологію для вирівнювання фаз PPA TM (Perforated Phase-Aligning) для високочастотного та середньочастотного випромінювачів (Tweeter & Mid-Range), та на технологію активного хребта ART TM (Active ) для низькочастотного драйвера (Bass-woofer).

Paradigm Premier 800F має два потужні "басовики" по 165 мм, кожен. Глибокого ходу з конструкцією конусів, що підвищує ступінь екструзії і, відповідно, потужність вихідного звуку до +3 дБ. Ця ж технологія запобігає викривленню в субнизкому діапазоні до 50%. Більше того, підвіска дифузора виконана з термопластичного еластомеру. Цей матеріал не тільки забезпечує м'якість ходу та більш легкий та живий звук, але й надійність та довговічність роботи дифузорів на тривалий термін служби.

М'якокупальний 25-ти міліметровий твітер (випромінювач високих частот) забезпечує рівномірність звуку +/-2 дБ до 22 кГц. Це дуже гарний показник та запас за високою частотою. М'який купол твітера захищений від випадкових пошкоджень металевою лінзою з отворами, яка виконує функцію вирівнювання фази. Ці дві технології мають патент та називаються ART TM та PPA TM.

Підлогова акустична система Paradigm Premier 800F, окрім найновіших досліджень і патентів у галузі поширення звуку, має благородне оздоблення корпусу з багатошарового рояльного лаку, внутрішньокабінетні акустичні кабелі з безкисневої міді, банано-термінали та перемички (Bi-amping/B) вкриті золотом в 24 карата.

Характеристики акустичної системи Paradigm Premier 800F:
Опис: підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Країна (Головний офіс): Канада
Мінімальна потужність підсилювача: 15 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 250 Вт на канал
Кількість смуг: 3
Чутливість: 92 дБ
Частота поділу кросовера: 700 Гц/2,5 кГц
Макс. вхідний опір: 8 Ом
Мін. частота відтворення: 43 Гц
Макс. частота відтворення: 20 кГц
Опис фазоінвертора: тиловий
Кількість динаміків: 4
ВЧ динамік: 1 х 25 мм, X-PAL TM dome
СЧ динамік: 1 х 165 мм, Carbon-Infused polypropylene cones
НЧ динамік: 2 х 165 мм, Carbon-Infused polypropylene cones
Ширина, висота, глибина: 230х1052х350 мм
Вага: 24,2 кг
Матеріал: дерево/MDF
Вхідні роз'єми: гвинтовий
Місце встановлення: підлога

Потужність, Вт: 250

Частотний діапазон, Гц: 43-25000

Чутливість, дБ: 92

Колір: Espresso Grain

Габарити: 1053 x 230 x 350мм

Вага: 24,2 кг

Популярні товари
Click to order