Полична Акустика. Bowers & Wilkins 607 S2 ANNIVERSARY EDITION Oak

Bowers&Wilkins
BW607S2AEO
29367,00
грн.
607 S2 Anniversary Edition - це акустична система, обладнана дифузором Continuum™ та удосконаленим кросовером. Вона надає вам насичене та потужне звучання, не зважаючи на свої компактні розміри. Ця акустична система ідеально підходить для стерео систем або навколишнього звуку.

Завдяки розмірам, 607 S2 Anniversary Edition ідеально пасує для невеликих приміщень. Відтворює неймовірну чутливість та розкриває енергійність вашої музики. В даній акустичній системі використані ті ж передові технології, що і в молодшій моделі, тому 607 S2 Anniversary Edition чудове рішення, щоб насолодитися музикою або варіант для забезпечення навколишнього звуку, якщо це частина системи домашнього кінотеатру.

У новій 607 S2 Anniversary Edition встановлена ​​удосконалена версія твітера, яка вже перевірена часом. Вона має подвійний купол та вібророзв'язку, з частотою першого резонансу – 38кГц. В результаті, ви отримуєте ясне та захоплююче відтворення улюбленої музики.

Легендарний дифузор Continuum, який наявний в даній моделі, пешочергово був створений для топових моделей. З ним ви відчуєте справжню суть звучання, точність та чистоту мелодій.

Крім незначних змін, Серія 600 Anniversary отримала також новий удосконалений кросовер, в якому ретельно підібрані компоненти. Це забезпечує більш глибоке зворушливе звучання ваших улюблених аудіо.

Ще одним нововведенням в даній моделі став новий різновид обробки корпусу під назвою Oak (дуб), який приєднався до традиційних білих і чорних кольорів.

Потужність, Вт: 120

Опір, Om: 8

Динаміки: 2

Кількість смуг: 2

Частотний діапазон, Гц: 40-33000

Чутливість, дБ: 84

Габарити: 300 х 165 х 207 мм

Вага: 4,7 кг

Популярні товари
Click to order