Підлогова Акустика. Bowers & Wilkins 801 D4 Gloss Black

Bowers&Wilkins
BW801D4B
1800000,00
грн.
Підлогова акустика B&W 801 D4, яка є стандартом якості для таких колонок класу High-End на багато років вперед.

Однією з її головних особливостей є те, що винесений в окремий корпус твітер став ще довшим. Завдяки цьому, звук став більш відкритим.

Велику увагу приділили також і динамікам. СЧ-динамік наділений діафрагмою зі спеціального матеріалу Continiuum, а рухома система створена із використанням технології центруючої шайби Biomimetric Suspension. Вона здатна знижувати небажаний тиск повітря, у порівнянні з традиційною тканинною шайбою.

При створенні басовиків, виробник використав спеціальний матеріал Aerofoil, а дифузори мають мембрани змінної товщини.

Переваги покращеної структури матричних розпірок Matrix отримує кожна модель у новій Серії 800 Diamond. Посилені алюмінієвими вставками, зв'язані панелі зміцнюють корпус колонки по всіх напрямках, зменшуючи резонанси та створюють більш правдоподібне звучання.

Для надзвичайно реалістичного звучання на середніх частотах, створена турбінна «голова» з цільного масиву алюмінію. Це феноменально жорсткий та інертний корпус для динаміка найважливіших середніх частот, який ретельно демпфований, з метою усунення небажаних резонансів та розв'язань одночасно від басового корпусу та твітера.

Потужність, Вт: 1000

Опір, Om: 8

Динаміки: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 13-35000

Чутливість, дБ: 90

Оздоблення: шпон дерево

Габарити: 1221 х 451 х 600 мм

Вага: 100,6 кг

Популярні товари
Click to order