Підлогова акустика. Sonus Faber Sonetto VIII White

Sonus Faber
DIF286WFI
251299,00
грн.
Sonus Faber Sonetto VIII - флагманська акустична система серії, повинна вражати буквально всіх! І Sonus Faber Sonetto VIII - яскравий тому приклад. Топовий продукт лінійки Sonetto - це 26 кг ваги, п'ять динаміків, досить масивний (але не громіздкий!), але при цьому витончений корпус. Ті ж 300 Вт, що і у Sonus Faber Sonetto V, але грають флагмани ще глибше - від 36 Гц. Фазоинвертор традиційно в нижній панелі і дивиться в підлогу - колонки без шкоди для звучання можна присунути ближче до стіни. Ця АС відмінно підійде і для будь-якого музичного матеріалу, і для домашнього кінотеатру - підключіть їх до хорошого підсилювача, і ви опинитеся в центрі подій свіжого блокбастера або ж прямо перед музичною сценою на виступі улюбленої групи!
Італійці завжди асоціювали свої моделі зі справжньою музикою і мистецтвом. Серія Sonetto не стала винятком, адже в її назві - поезія, а просто кажучи - сонет. Для тих, хто не знайомий з музичними термінами, сонет - це одиннадцатискладний вірш з сюжетно-емоційним переломом. Не дарма Sonus Faber є законодавцем в сегменті luxury High End - італійці роблять продукти, які красиво виглядають, звучать і навіть називаються! І поки інші бренди прагнуть переносити на свої продукти концепції болідів «Формули 1», Sonus Faber слідує, скоріше, філософії Бентлі, де їздові характеристики - тільки частина преміальних відчуттів.
Нова лінійка Sonus Faber Sonetto позиціонується виробником в нішу між Olympica і Venere і стає найбільш доступною серією «Made in Italy», т. як. цілком збирається в Віченці на заводі Sonus Faber.
Корпуси колонок Sonus Faber Sonetto мають традиційну для SF форму лютні, яка не тільки елегантно виглядає, але і допомагає боротися з внутрішніми резонансами, покращуючи звучання. Причому передня панель плавно переходить в бічні стінки, покращуючи сприйняття цілісного образу колонок. Ще один традиційний штрих до образу преміальної АС - верхня панель, обтягнута шкірою ручного вироблення з логотипом компанії. Є речі, до яких руки так і тягнуться помацати, саме таким елементом колонок і є передня панель з шикарною шкірою, яку хочеться відчути подушечками пальців. З таких дрібних елементів і створюється аура володіння преміальним продуктом.
Але не тільки дизайном славляться творіння італійських майстрів, Sonus Faber Sonetto є чим похвалитися і з технологічної точки зору. У всіх моделях застосовуються фірмові твітери DAD з шовковим куполом, НЧ-динаміки з алюмінієвим дифузором, а також середньочастотники з дифузором з целюлози та інших натуральних волокон. Колонки (навіть поличні) стало простіше розміщувати з портом фазоінвертора, встановленому в підставі АС. Всі моделі випускаються в трьох кольорах: білий матовий, чорний лак і дерево.

Потужність, Вт: 300

Опір, Om: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 36-25000

Чутливість, дБ: 90

Колір: Білий

Габарити: 1188 x 283 x 427

Вага: 26,3 кг

Популярні товари
Click to order