Акустика центрального каналу. Bowers&Wilkins HTM71 S2 Rosenut

Bowers&Wilkins
BWHTM71S2R
73630,00
грн.
Високоякісна велика акустична система центрального каналу, обладнана FST середньочастотником з дифузором Continuum та двома басовими драйверами.

Має твіттер з карбоновим куполом Carbon Dome, який за сутністю є абсолютно новою технологією та який був спеціально розроблений для Серії 700. Частота 1-го резонансу відсувається до 47 кГц та ви отримуєте кардинально покращене звучання, у порівнянні з подвійним алюмінієвим куполом.

Акустика для центрального каналу B&W HTM71 S2 спроможна з високоякісно заповнити своїм звучанням великі приміщення та розрахована вона на роботу разом з найбільшими акустичними системами цієї серії.

Вперше використаний у Серії 800 Diamond дифузор Continuum представляє значущий крок вперед СЧ-динаміків після появи кевлару. Завдяки плетеному матеріалу з покриттям забезпечуються точно контрольовані резонанси, від цього ви отримуєте більш відкриті та нейтральні середні частоти.

Профіль Aerofoil гарантує високу міцність та жорсткість там, де вона як раз найбільше необхідна. Він створений за допомогою новітніх методів комп'ютерного моделювання. В результаті ви отримуєте насичений та динамічний бас.

Акустика B&W HTM71 S2 виготовлена ​​у корпусі з товстого MDF та має глибоке внутрішнє демпфуванням, який посилено спеціально прорахованими внутрішніми стяжками. Колонка має трисмугову конфігурацію, завдяки якій гарантується насичений звук у широкому діапазоні частот та артикуловане відображення діалогів.

Потужність, Вт: 200

Опір, Om: 8

Динаміки: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 45-33000

Чутливість, дБ: 89

Габарити: 225 х 590 х 285 мм

Вага: 18,3 кг

Популярні товари
Click to order