Полична акустика Paradigm Monitor SE Atom

Paradigm
PRDGMMSEAB
15200,00
грн.
Акустика SE Monitor Atom - це полична акустика, виконана з МДФ високої щільності з фазоінверторним акустичним оформленням. Фазоінвертор розташований на задній стінці корпусу як труби. Тут розташовані позолочені гвинтові термінали для підключення акустичного кабелю. Для терміналів можна використовувати акустичні роз'єми типу "банан" або "лопатка".

Це двосмугова акустика, тобто, вона має динамік, що відтворює низьку та середню смуги частот, а також твітер - випромінювач високих частот. Обидва ці драйвери мають унікальні технології та патенти, створені безпосередньо для покращення звуку. Фронтальну частину колонки прикривають декоративні ґрати, виготовлені із чорної акустично-прозорої радіотехнічної тканини.

Дифузори низько-середньочастотних динамічних головок акустичних систем Paradigm Monitor SE Series виконані зі спеціального надлегкого полімеру з мінеральним наповненням, що забезпечує високу динаміку та жорсткість.

Твітер - високочастотний випромінювач купольного типу виготовлений з чистого алюмінію і закритий металевим фазовирівнюючим розсіювачем. Це запатентована технологія з перфорованою лінзою PPA™ (фазова заглушка), яка блокує широкий діапазон несфазованих частот, що зрештою згладжує вихідний сигнал без внесення забарвлення в оригінальний звук. Також, твітер охолоджується феромагнітною рідиною, а це значно підвищує його продуктивність.

Якщо ви шукаєте акустику не для домашнього кінотеатру, а для "бюджетної" домашньої стереофонічної міні-системи, тоді модель SE Monitor Atom - чудовий вибір. Вона має наполегливе і легке звучання з високою розбірливістю музичних інструментів.

Акустика має досить широкий частотний діапазон (61 Гц - 21 кГц) і значну музичну потужність (50 Вт), не зважаючи на відносно невеликі розміри корпусу. Більше того, низькочастотний динамік починає відтворювати звук вже з 45 Гц, відповідно до вимірювань у DIN-стандарті. Чутливість цих "полочників" 89 дБ, як у повноцінної Hi-Fi системи високого класу.

Акустика доступна у двох кольорах обробки корпусу: матовий чорний та глянсовий білий. Як додатковий атрибут можна докупити підставки Paradigm J-29 Stand. У такому випадку, колонки будуть встановлені на підлогу, а підставки забезпечать максимальну акустичну розв'язку з підсилювальним обладнанням, що програє. Стенд металевий, стійкий та важкий. Оснащений демпфуючими регульованими ніжками - шипами. Висота стенду J-29 під поличну акустику складає 74 см.

Характеристики акустики Paradigm Monitor SE Atom:

Акустичне оформлення: Фазоінвертор
Фазоінвертор: Тиловий
Потужність номінальна, Вт: 50
Потужність рекомендована Вт: 15 - 100
Чутливість, дБ: 89
Опір, Ом: 8
Частотний діапазон, Гц – кГц: 61 – 21
Кількість динаміків, шт: 2
Кількість смуг, шт: 2
Динамік ВЧ: 1 х 25 мм X-PAL dome
Динамік СЧ: 1 х 140 мм polypropylene cone
Частота розділу кросовера, Гц/кГц: 2,3
Тип пристрою: Полочна акустична система
Розміри (ШхВхГ), мм: 180 х 320 х 270
Вага, кг: 5,4
Країна (головний офіс): Канада

Потужність: 100 Вт

Частотний діапазон, Гц: 61-21000

Чутливість, дБ: 89

Колір: Чорний

Габарити: 320 x 180 x 270 мм

Вага: 5,4 кг

Популярні товари
Click to order