Акустика центрального канала Paradigm Founder 70LCR Midnight Cherry

Paradigm
PRDGMF70LCRMC
90160,00
грн.
Серія Founder компанії Paradigm займає другий ступінь в ієрархії продукції компанії після топової лінійки Persona та включає шість моделей. Для оснащення системи навколишнього звучання домашнього кінотеатру серії є дві колонки центрального каналу. Причому молодша з них з індексом Founder 70LCR, як випливає з назви, може працювати як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні, а значить, може використовуватися не тільки для озвучування центрального каналу. Ця трисмугова модель оснащується чотирма випромінювачами (коаксіальним СЧ/ВЧ драйвером та двома басовими динаміками), що працюють у закритому корпусі.

Для акустики серії Founder були спеціально розроблені динамічні головки з магнітними системами високої потужності, багатошаровими звуковими котушками та довгохідними дифузорами. У всіх моделях лінійки працює твітер із алюмінієво-магнієво-керамічним (AL-MAG) куполом, оформлений у сферичному хвилеводі OSW. Низькочастотні драйвери колонок Founder оснащуються дифузорами Unibody CARBON-X та змонтовані корпусами, укріпленими за схемою Cascade-Fusion у вдосконаленій системі Shock-Mount. Аналогічний підхід використано і для опор колонок для підлоги.

Нова серія Founder ввібрала в себе передові розробки компанії Paradigm, цілком виправдовуючи свою зобов'язуючу назву. Але на цьому список інновацій не вичерпується. Наприклад, для кріплення драйверів до корпусу застосовується вдосконалена технологія Shock-Mount, коли головка кріпиться не прямо до корпусу, а через спеціально розроблені вібрації проставки, що амортизують, які істотно змінюють характер передачі вібрацій від випромінювачів на корпус колонки. Аналогічний прийом використаний і в конструкції віброізолюючих ніжок, на які спираються колонки.

Від акустики Paradigm очікуєш енергійної подачі, високої перевантажувальної здатності та вміння створювати справді масштабне звучання. Іншими словами, відмінний варіант для жвавого року, включаючи найважчі його варіації. І Paradigm Founder у цьому відношенні повністю виправдовують очікування – сміливо викручуйте ручку гучності та отримуйте стіну звуку без ознак спотворень та перевантаження. Швидкий, пружний, але, в той же час, досить глибокий бас надає об'єм знайомим композиціям, що зазвичай не хизується виразним низькочастотним регістром, а значне відпрацювання атаки у високочастотному спектрі часом викликає бажання послабити краватку.

При цьому Paradigm Founder демонструють жанрову універсальність – і камерні джазові композиції, і масштабні симфонічні твори подаються дуже виразно та натурально.

Характеристики Paradigm Founder 70LCR
Потужність номінальна, Вт 150
Потужність рекомендована, Вт 15 - 220
Чутливість, дБ 89
Опір, Ом 8
Частотний діапазон, Гц – кГц 79 – 23
Кількість динаміків, шт 4
Кількість смуг, шт 3
Динамік ВЧ 1 х 25 мм, AL-MAC
Динамік СЧ 1 х 152 мм, AL-MAG
Динамік НЧ 2 х 127 мм, CARBON-X
Частота розділу кросовера, Гц/кГц 2,2 кГц/700 Гц
Габарити, мм 204 х 480 х 312
Вага, кг 13,6


Потужність, Вт: 220

Частотний діапазон, Гц: 79-23000

Чутливість, дБ: 92

Колір: Midnight Cherry

Габарити: 204 x 480 x 313 мм

Вага: 13,6 кг

Популярні товари
Click to order