Підлогова акустика Paradigm Premier 700F Espresso Grain

Paradigm
PRDGMP700FEG
102880,00
грн.
Акустичні системи Paradigm серії Premier відрізняються не тільки преміальною елегантністю та елітним оздобленням корпусу, вони також відрізняються дуже ніжним живим, і в той же час динамічним вибуховим характером.

Весь модельний ряд Paradigm Premier Series розроблено та вироблено на власному заводі в Канаді. Динаміки цієї нової серії акустики мають останні розробки та запатентовані технології, такі як, технологія активного хребта підвісів ART TM Technology) для низькочастотного та середньочастотного драйверів (Bass-woofer) та технологія для вирівнювання фаз PPA TM (Perforated Phase-Aligning) для високочастотного та середньочастотного випромінювачів (Tweeter & Mid-Range).

Paradigm Premier 700F - це трисмугова модель, яка має два басових динаміки по 140 мм, кожен з поліпропіленовим конусом з карбоновим наповненням. Підвіси виготовлені з термопластичного еластомеру хвилястої форми ART TM. Ця технологія збільшує хід дифузора і вихідну потужність звуку до +3 дБ плюс знижує спотворення до 50%, а також, підвищує надійність і довговічність роботи динаміка. Середньочастотний динамік теж 140 мм, виконаний із тією ж технологією. На середній смузі виникає необхідність вирівняти фазу звуку для більш рівномірного звучання і дотримання балансу. Для цього використовується інша технологія: PPA TM. Через перфорований об'єктив виходить відцентрована і сфазована звукова хвиля.

Стереосцена знаходить чіткі розмежування та збалансований стереоефект. Високочастотний динамік, твітер з рідинним феромагнітним охолодженням відповідає за відтворення звуку у верхньому регістрі звукового діапазону. Тут також застосована технологія вирівнювання фази. Випромінювач м'якокупольний 1" дюйм, випромінює звук до 22 кГц, з нерівномірністю АЧХ +/-2 дБ. А це дуже гарний показник.

Прикриті динаміки чорним тканинним грилем (решіткою), що тримаються на магнітах.

Підлогова акустична система Paradigm Premier 700F має найновіші дослідження та патенти у галузі поширення звуку. В неї благородне оздоблення корпусу з багатошарового рояльного лаку, внутрішньокабінетні акустичні кабелі з безкисневої міді, банано-термінали та перемички (Bi-amping/B) вкриті золотом 24 карата.

Характристики акустичної системи Paradigm Premier 700F:
Опис: підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Країна (Головний офіс): Канада
Мінімальна потужність підсилювача: 15 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 180 Вт на канал
Кількість смуг: 3
Чутливість: 91 дБ
Частота поділу кросовера: 800 Гц/2,5 кГц
Макс. вхідний опір: 8 Ом
Мін. частота відтворення: 45 Гц
Макс. частота відтворення: 20 кГц
Опис фазоінвертора: тиловий
Кількість динаміків: 4
ВЧ динамік: 1 х 25 мм, X-PAL TM dome
СЧ динамік: 1 х 140 мм, Carbon-Infused polypropylene cone
НЧ динамік: 2 х 140 мм, Carbon-Infused polypropylene cones
Ширина, Висота, Глибина: 212х1010х321 мм
Вага: 21,88 кг
Матеріал: дерево/MDF
Вхідні роз'єми: гвинтовий
Місце встановлення: підлога

Потужність, Вт: 180

Частотний діапазон, Гц: 45-25000

Чутливість, дБ: 91

Колір: Espresso Grain

Габарити: 1012 x 212 x 321мм

Вага: 21,88 кг

Популярні товари
Click to order