Підлогова акустика Paradigm Premier 700F Black

Paradigm
PRDGMP700FB
102880,00
грн.
Акустичні системи Paradigm серії Premier відрізняються не тільки преміальною елегантністю та елітним оздобленням корпусу, вони також відрізняються дуже ніжним живим, і в той же час динамічним вибуховим характером.

Весь модельний ряд Paradigm Premier Series розроблено та вироблено на власному заводі в Канаді. Динаміки цієї нової серії акустики мають останні розробки та запатентовані технології, такі як, технологія активного хребта підвісів ART TM Technology) для низькочастотного та середньочастотного драйверів (Bass-woofer) та технологія для вирівнювання фаз PPA TM (Perforated Phase-Aligning) для високочастотного та середньочастотного випромінювачів (Tweeter & Mid-Range).

Paradigm Premier 700F - це трисмугова модель, яка має два басових динаміки по 140 мм, кожен з поліпропіленовим конусом з карбоновим наповненням. Підвіси виготовлені з термопластичного еластомеру хвилястої форми ART TM. Ця технологія збільшує хід дифузора і вихідну потужність звуку до +3 дБ плюс знижує спотворення до 50%, а також, підвищує надійність і довговічність роботи динаміка. Середньочастотний динамік теж 140 мм, виконаний із тією ж технологією. На середній смузі виникає необхідність вирівняти фазу звуку для більш рівномірного звучання і дотримання балансу. Для цього використовується інша технологія: PPA TM. Через перфорований об'єктив виходить відцентрована і сфазована звукова хвиля.

Стереосцена знаходить чіткі розмежування та збалансований стереоефект. Високочастотний динамік, твітер з рідинним феромагнітним охолодженням відповідає за відтворення звуку у верхньому регістрі звукового діапазону. Тут також застосована технологія вирівнювання фази. Випромінювач м'якокупольний 1" дюйм, випромінює звук до 22 кГц, з нерівномірністю АЧХ +/-2 дБ. А це дуже гарний показник.

Прикриті динаміки чорним тканинним грилем (решіткою), що тримаються на магнітах.

Підлогова акустична система Paradigm Premier 700F має найновіші дослідження та патенти у галузі поширення звуку. В неї благородне оздоблення корпусу з багатошарового рояльного лаку, внутрішньокабінетні акустичні кабелі з безкисневої міді, банано-термінали та перемички (Bi-amping/B) вкриті золотом 24 карата.

Характристики акустичної системи Paradigm Premier 700F:
Опис: підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Країна (Головний офіс): Канада
Мінімальна потужність підсилювача: 15 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 180 Вт на канал
Кількість смуг: 3
Чутливість: 91 дБ
Частота поділу кросовера: 800 Гц/2,5 кГц
Макс. вхідний опір: 8 Ом
Мін. частота відтворення: 45 Гц
Макс. частота відтворення: 20 кГц
Опис фазоінвертора: тиловий
Кількість динаміків: 4
ВЧ динамік: 1 х 25 мм, X-PAL TM dome
СЧ динамік: 1 х 140 мм, Carbon-Infused polypropylene cone
НЧ динамік: 2 х 140 мм, Carbon-Infused polypropylene cones
Ширина, Висота, Глибина: 212х1010х321 мм
Вага: 21,88 кг
Матеріал: дерево/MDF
Вхідні роз'єми: гвинтовий
Місце встановлення: підлога

Потужність, Вт: 180

Частотний діапазон, Гц: 45-25000

Чутливість, дБ: 91

Колір: Чорний

Габарити: 1012 x 212 x 321мм

Вага: 21,88 кг

Популярні товари
Click to order